VIDEO

Accident rutier în Buzău, un microbuz școlar și un autoturism s-au ciocnit. A fost activat planul roșu

Gabriela del Pupo 25.04.2023, 13:53
Accident rutier în Buzău, un microbuz școlar și un autoturism s-au ciocnit. A fost activat planul roșu

UPDATE:

În evenimentul rutier au fost implicate 14 persoane, dintre care 9, 2 adulți și 7 copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

STIRE INIȚIALĂ

Un  accident rutier în care au fost implicate un microbuz școlar și un autoturism, între localitățile Măgura și Ciuta, a avut loc în urmă cu scurt timp în județul Buzău. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Echipaje încă se deplasează la fața locului și urmează să fie stabilită starea elevilor precum și dacă aceștia trebuie transportați la spital pentru îngrijiri. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Intervine elicopterul SMURD

La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...