Accident rutier grav în Drăgănești, între un autoturism și un microbuz școlar, soldat cu 10 victime cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani

Elena Avramescu 15.11.2021, 15:00
Accident rutier grav în Drăgănești, între un autoturism și un microbuz școlar, soldat cu 10 victime cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani

Accident cumplit în Drăgănești DJ 101F, între un autoturism și un microbuz școlar. Din primele informații, s-a aflat că sunt 19 persoane implicate, cei mai mulți fiind copii.

Accident rutier grav în Drăgănești, între un autoturism și un microbuz școlar

UPDATE 16:15 În urma accidentului au rezultat 10 victime, printre care minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, care au fost transportate la spital, conștiente, cu leziuni minore.

UPDATE 15:35 În accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, printre care 2 adulți și 16 minori. În aceste momente se află în evaluare medicală 8 minori și un adult, iar Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

19 copii erau în microbuz. Până la această oră, patru erau răniți usor. Nu sunt încă date cu privire la persoanele din cealaltă mașină. Misiunea este încă în plină desfășurare, a declarat Raluca Vasiloae, ISU Prahova.

Potrivit IGSU, accidentul s-a produs pe DJ 101F, însă autoritățile nu au oferit detalii exacte despre victime. Totodată, primele date arată că microbuzul a fost lovit frontal de autoturismul care a intrat pe contrasens.

Accident rutier grav in Draganesti
Accident rutier grav in Draganesti

Pentru gestionarea situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Momentan acționează 1 mașină de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...