Accident rutier grav în Constanța, în urma căruia trei persoane au murit şi o a patra a fost grav rănită

Elena Avramescu 17.11.2021, 15:40
Accident rutier grav în Constanța, în urma căruia trei persoane au murit şi o a patra a fost grav rănită

Tragedie în Constanța, unde s-a produs un accident rutier între localităţile constănţene Topraisar şi Mereni, în care au fost implicate două autoturisme. Astfel că trei persoane au murit şi o a patra a fost grav rănită.

Accident rutier grav în Constanța, în urma căruia trei persoane au murit

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, victima rănită grav a suferit un traumatism abdominal şi sunt șanse mari să aibă hemoragie internă.

La accidentul din apropierea localităţii Mereni au fost găsite patru victime. Trei, în stop cardio-respirator, cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, în final au fost declaraţi decedaţi, şi a patra victimă, cu un traumatism abdominal, suspectă de hemoragie internă, transportată în stare critică la spitalul judeţean de către un echipaj SAJ, a spus purtătoarea de cuvânt a SAJ, medicul Claudia Tatarici.

În plus, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate trei ambulanţe, precum şi elicopterul SMURD.

Trei răniți în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren, în Suceava

Un alt accident rutier cumplit s-a petrecut azi, de data aceasta în Suceava, pe raza localităţii Poiana Stampei. Astfel că trei persoane au ajuns la spital, miercuri, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren. Se pare că toate cele trei persoane rănite erau din autoturism, iar două, cu multiple traumatisme, au rămas încarcerate.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, precum şi cei de la Punctul de Lucru din Poiana Stampei cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, în sprijinul acestora ajungând şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...