Accident rutier cumplit, soldat cu 7 victime, în localitatea 23 August. Impactul s-a produs între două autoturisme

Accident rutier cumplit, soldat cu 7 victime, în localitatea 23 August. Impactul s-a produs între două autoturisme

Perioada concediilor vine la pachet și cu aglomerarea traseelor care merg spre și dinspre litoralul românesc. Din nefericire, din cauza acestui lucru, apar și accidentele rutiere care se soldează de cele mai multe ori cu victime, astfel că, un accident rutier soldat cu 7 victime a avut loc în localitatea 23 August.

Un accident rutier a avut loc în localitatea 23 August

Accidentul a avut loc pe drumul dinspre Constanța și Mangalia, pe DN 39, în zona localității 23 August. Două mașini în care se aflau șapte persoane, se îndreptau în direcții de mers opuse, astfel că impactul a fost unul frontal extrem de puternic. La volanul fiecărei mașini se aflau doi bărbați. Unul dintre șoferii celor două mașini, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale ale SMURD și ale Ambulanței, precum și pompieri, polițiști rutieri dar și un elicopter al SMURD. Dintre cele șapte victime ale accidentului, una a fost preluată cu elicopterul și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Victimele accidentului nu au suferit decât răni ușoare, fiind preluați de către echipajele SMURD și Ambulanță, fiind în afara oricărui pericol. Poliția urmează să constate acum care au fost împrejurările producerii accidentului rutier.

accident rutier august
Accidentul rutier s-a soldat cu 7 victime care au suferit rani usoare

Unul dintre șoferi consumase alcool

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, se arată faptul că șoferul în vârstă de 25 de ani consumase alcool și a reieșit o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală, urmând a fi anchetat mai departe de către autorități.

„Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 7 persoane – 4 din primul autoturism și 3 din cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Urmăriți Impact.ro și pe