Accident pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Traficul este oprit pe banda de urgență și pe prima bandă

Beatrice Dumitru 01.09.2022, 08:54
Accident pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Traficul este oprit pe banda de urgență și pe prima bandă

Două TIR-uri s-au ciocnit pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Săliște. Din această cauză se circulă doar pe banda a doua a autostrăzii. Traficul este îngreunat și pe Valea Oltului, din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil.

Accident cu două tiruri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în cursul nopții, a avut loc o ciocnire între două TIR-uri încărcate cu saci de ciment, respectiv produse alimentare, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 272, pe sensul către Sibiu, în zona localității Săliște.

În urma coliziunii celor două TIR-uri, nu au fost persoane rănite, însă traficul rutier este oprit în continuare pe banda de urgență și pe prima bandă și se circulă doar pe banda a doua.

Accident pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Traficul este oprit pe banda de urgență și pe prima bandă
Poliția a oprit traficul pe autostrada A1 Sibiu-Deva..

Trafic infernal pe Valea Oltului

O problemă este și pe Valea Oltului din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil, iar traficul rutier se desfășoară îngreunat, în ambele direcții, pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între localitățile Călimănești și Căciulata, județul Vâlcea, dar se lucrează pentru remedierea situației, potrivit Centrului Infotrafic.

Pe Valea Oltului traficul este infernal și pentru că se fac ample lucrări de consolidare pe DN7, iar timpul petrecut în trafic este din ce în ce mai lung. Acestea sunt absolut necesare, deoarece sectorul de drum va face legătura DN7 cu secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu – Pitești, susțin autoritățile, iar durata acestora se întinde pe o perioadă de șase luni.

De asemenena, traficul rutier rămâne închis, din data de 26 august 2022, pe DN 17B, la kilometrul 44+200 de metri, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanți pe carosabil, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, începând din zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești, Bragadiru, Berceni și Glina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...