Accident îngrozitor în Galați. Un bărbat a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat, cu permisul suspendat. Acesta a fugit de la locul accidentului

Elena Avramescu 30.11.2021, 12:22
Accident îngrozitor în Galați. Un bărbat a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat, cu permisul suspendat. Acesta a fugit de la locul accidentului

Tragedia s-a petrecut atunci când un şofer din judeţul Galaţi, care avea maşina oprită pe avarii pentru a repara o defecţiune, a fost spulberat de o altă maşină ce era condusă de un bărbat beat şi cu permisul de conducere suspendat. În plus, bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă poliţiştii au reușit să-l identifice şi l-au reţinut.

Un bărbat a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat, în Galați

În cursul zilei de luni, în jurul orei 21.00, când poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca, în timp ce efectuau activitatea de patrulare pe DJ 251, s-au sesizat din oficiu cu privire la existenţa unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto vinovat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:45, când un bărbat în vârstă de 51 ani, care conducea un autoturism pe DJ 251 dinspre localitatea Valea Mărului spre Matca, a oprit autoturismul în afara părţii carosabile, pornind avariile, având intenţia de a remedia o defecţiune la roata stângă spate.

Acesta a coborât din autoturism şi a deschis portiera stângă spate, moment în care a fost acidentat mortal de către un alt autoturism ce venea din aceeaşi direcţie de deplasare. Persoana care a provocat acest accident auto nu a oprit şi a fugit de la faţa locului, a declarat agent şef principal Stoica Ciprian Teodor.

Un barbat a fost spulberat de o masina
Politia Romana

Astfel că mai multe echipaje de poliţie au fost trimise rapid în zonă, iar în două ore au putut să-l identifice pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 55 ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi. Se pare că acesta a fost depistat la adresa de domiciliu.

În urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a mai stabilit că bărbatul de 55 ani, avea permisul reţinut ca urmare a săvârşirii altor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În această cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

În urma probatoriului administrat, faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat la Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă, a anunţat IPJ Galaţi.

Urmăriți Impact.ro și pe