Accident îngrozitor în Bacău, cu 15 victime. Sunt 7 morți, printre care și 2 copii

Badea Violeta, Ozana Mazilu 25.07.2021, 10:11

O nouă zi, un nou accident îngrozitor în România! De data aceasta, incidentul s-a petrecut în Bacău, pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni. Accidentul produs s-a soldat cu 15 victime. A fost activat planul roșu de intervenţie!

Accident îngrozitor în Bacău, cu 15 victime

Duminică, 25 iulie, a avut loc un accident îngrozitor pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni. În acest incident foarte grav au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. Conform ultimelor informații ale ISU Bacău, șapte persoane, printre care și doi copii, și-au pierdut viața. Alte două, un adult şi un copil, au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.” se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Accident 15 victime 3
Accident ingrozitor in Botosani, cu 15 victime

A fost activat planul roșu de intervenţie

Ținând cont de gravitatea incidentului, autoritățile au fost nevoite să activeze planul roșu de intervenție. De asemenea, la fața locului se află echipaje ale SMURD de la Bacău şi Sascut, dar şi patu ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău. În plus, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi, dar vin în ajutor și forţe de intervenţie ale ISU din Bacău, Galaţi şi Vrancea.

Și ieri a avut loc un accident cumplit. Evenimentul nefericit s-a produs pe Autostrada A1, în dreptul ieşirii spre localitatea sibiană Veştem. Nu mai puțin de trei maşini au fost implicate într-un carambol. După ce s-au izbit puternic, două dintre mașini au luat foc. Din fericire, incidentul nu s-a lăsat cu nicio victimă pentru că pasagerii au reuşit să iasă la timp din autoturisme.

În incident au fost implicate patru persoane, două dintre acestea au suferit răni ușoare, care nu le-au pus viaţa în pericol. Acestea au fost transportate la spital și se aflăîn afara oricărui pericol. În acest incident, pompierii veniți la locul accidentului au reuşit să stingă flăcările foarte repede.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...