Accident groaznic în Bucureşti. Patru persoane au ajuns la spital după ce unul dintre şoferi nu a văzut indicatorul

Ioana Bucur 12.07.2021, 22:42

Accident groaznic în București, luni seară. Patru persoane au ajuns la spital după ce unul dintre șoferi nu a văzut indicatorul.

Accident groaznic în Bucureşti

O clipă de neatenție a provocat un accident groaznic în București. Luni seară, într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei, șoferul unui autoturism, care nu a văzut un indicator cu „Cedează trecerea” și nu a acordat prioritate a izbit o altă mașină care circula regulamentar.

În urma impactului violent, patru persoane au ajuns la spital. Una dintre victime a fost încarcerată, echipele de intervenție chinuindu-se minute bune să o scoată din mormanul de fiare contorsionate. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului marca Dacia Logan nu a acordat prioritate într-o intersecție din Sectorul 5. Îmediat după coliziunea violentă, automobilul marca Logan s-a răsturnat.

„În jurul orelor 18:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Cap. Preda, nr 5. Un conducător auto ce se deplasa pe str. Cap. Preda, dinspre str. Amurgului, către str. Cap. Ilina, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 5, a intrat în coliziune cu un alt auto, ce s-a răsturnat ulterior.

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane, pasageri în autoturismul răsturnat. Ambii conducători auto au fost testați din punct de vedere al consumului de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției.

Accident groaznic în Bucureşti
Accident în Sectorul 5 al Capitalei, provocat de neatenția la volan. Sursa foto: Antena3

Circulația blocată pe Centura Capitalei, luni dimineață

Prima zi a săptămânii a început un cu un alt accident. Circulația a fost blocată, timp de aproximativ o jumătate de oră, pe Centura Capitalei, în urma unui incident în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren. O persoană a fost rănită.

„Trei autoturisme şi un autotren au fost implicate într-un accident, la kilometrul 38 pe DNCB (Centura Bucureşti), în zona localităţii Măgurele, judeţul Ilfov”, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

O persoană a suferit leziuni în urma coliziunii. Circulaţia a fost întreruptă pentru aproximativ 30 de minute în vederea cercetărilor la locul producerii evenimentului rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...