Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit. Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după accidentul teribil de pe Pasajul Basarab, din Capitală. „Nu-mi revin”

Stan Filon, Anca Manolica 26.10.2022, 21:38

Traficul este blocat în acest moment pe Podul Basarab, din capitală, în urma unui accident foarte grav în care a fost implicat un motociclist. Salvatorii au sosit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor tânărului motociclist rănit foarte grav.

Accident grav pe podul Basarab

Update, ora 21:30: La aflarea tristei vești, Bianca Drăgușanu este doborâtă de durere. Potrivit spuselor sale, medicul Călin Doboș i-a fost nu numai medic, ci și un prieten de nădejde. Ea a apelat de mai multe ori la serviciile sale. Acum, ea încă nu poate crede că nici măcar nu a apucat să își ia „adio” de la acesta.

„A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Update, ora 20:45: S-a aflat cine este motociclistul care a fost implicat în accidentul teribil de pe Pasajul Basarab. Este vorba despre Călin Doboș, cel cunoscut drept chirurgul vedetelor. De-a lungul timpului, el a operat mai multe vedete cunoscute de la noi din țară, printre care Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă, dar și alte dive din showbiz-ul românesc.

În urma accidentului, esteticianul în vârstă de doar 48 de ani s-a ales cu leziuni incompatibile cu viața și a decedat.

În trecut, Călin Doboș a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru ucidere din culpă. De asemenea, a primit și interdicţia de a exercita profesia de medic pe o perioadă de patru ani. Acesta a efectuat o operație de liposucție unei tinere în vârstă de 36 de ani din Brăila în urmă cu mai mult timp, într-o clinică privată din Galaţi. Din păcate, aceasta s-a stins din viață, după ce s-a ales cu mai multe perforaţii ale intestinului.

Chirurgul vedetelor, Calin Doboș
Chirurgul vedetelor, Calin Doboș

Update, ora 15:49:

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

Știre inițială:

Un motociclist a pierdut controlul bolidului la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. A acroșat bordura, apoi ricoșat într-un stâlp. Se pare că acesta avea viteză mare, iar impactul a fost unul foarte violent. Salvatorii sosiți la fața locului îl resuscitează în acest moment pe motociclist.

Traficul pe podul Basarab este blocat din cauza accidentului rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...