Accident grav în Piatra Neamț, produs de un șofer beat. Unul dintre pasageri a murit, avea 24 de ani

Cătălina Burghelea 11.03.2022, 09:35
Accident grav în Piatra Neamț, produs de un șofer beat. Unul dintre pasageri a murit, avea 24 de ani

Un accident mortal s-a produs,  în noaptea de joi spre vineri, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Piatra Neamţ, județul Neamț. Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a gonit cu viteză pe carosabilul umed, având și doi pasageri în mașină. Din păcate, unul dintre ei nu a mai putut fi salvat de medici. Avea doar 24 de ani.

Accident grav în Piatra Neamț. Un tânăr și-a pierdut viața

Tragedie în orașul Piatra Neamț. Un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie „ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și răsturnându-se pe cupola autovehiculului”, potrivit informațiilor furnizate de subinspectorul Ramona Ciofu, purtător de cuvând IPJ Neamț.

Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, și un pasager, de 32 de ani, au suferit leziuni în urma accidentului, dar au supraviețuit. În schimb, pentru un alt pasager nu s-a mai putut face nimic. Tânărul de 24 de ani a decedat din cauza leziunilor suferite în urma accidentului.

Șoferul și un alt pasager au fost răniți

Pasagerul din Neamț, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, pe strada 1 Decembrie 1918 din orașul Piatra Neamţ. Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a transmis, pentru presa locală, că în accident au mai fost răniţi şoferul şi un alt pasager.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil şi răsturnându-se pe cupola autovehiculului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor două persoane, în vârstă de 24 de ani, respectiv 32 de ani, din Piatra-Neamţ, pasageri în autoturismul în cauză, care au fost preluaţi de echipajele medicale. Din păcate, la scurt timp după preluarea acestora, a fost anunţat decesul tânărului de 24 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Foto Știri Neamț
Foto Știri Neamț

Conducătorul auto era beat

Potrivit oamenilor legii, șoferul avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Tragedie tot în județul Neamț

Tot în județul Neamț, un bărbat a murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:00, în comuna Crăcăoani. Șoferul, în vârstă de 45 de ani, care conducea un autoturism pe drumul comunal din localitatea Magazia spre Crăcăoani, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o mașină la volanul căreia se afla o femeie de 39 de ani, care se deplasa din sens opus.

Un bărbat a murit

În urma impactului, șoferul de 45 de ani a fost rănit, fiind preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, din cauza leziunilor suferite, bărbatul a decedat.

Șoferița de 39 de ani, din Crăcăoani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul ieșind negativ. Polițiștii nemțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...