Accident demn de un film la ruinele cetății Tomis! Cum a reușit un șofer să intre cu mașina în regiunea istorică

Elena Avramescu / 20.01.2021, 09:39
Accident demn de un film la ruinele cetății Tomis! Cum a reușit un șofer să intre cu mașina în regiunea istorică

Accident la ruinele cetății Tomis! Scene incredibile la primele ore ale dimineții la ruinele vechii cetăți Tomis. Un șofer din Constanța a pierdut controlul volanului și s-a oprit printre vestigiile situate în apropiera portului Constanța.

Accident la ruinele cetății Tomis

Bărbatul carea produs bizarul accident se deplasa cu mașina pe bulevardul Elisabeta, dinspre Arhiepiscopie spre Poarta 1. Însă la un moment dat, mașina a alunecat din cauza asfaltului înghețat, iar șoferul nu a mai putut să o controleze. Astfel că autoturismul s-a oprit doar după ce a sărit o bordură și a nimerit între ruinele Cetății Tomis. Din fericire, bărbatul aflat la volan nu a pățit nimic, dar s-a ales cu o sperietură pe cinste.

La fața locului a ajuns rapid și un echipaj de poliție care patrula prin zonă. Oamenii legii, împreună cu câțiva constănțeni, n-au stat ăe gânduri și au sărit rapid în ajutorul bătrânului. O mașină de remorcat a reușit după câteva minute să scoată Matizul dintre ruine, acesta suferind și el, avarii minime.

Se pare că mașina condusă de constănțean nu era dotată cu cauciucuri de iarnă, așa cum prevede legislația în perioada sezonului rece. Însă chiar și asa omul a fost iertat de către polițiștii care au decis să nu-i dea amendă. Partea proastă este că acum șoferul va trebui să scoata bani din propriul buzunar ca să suporte costurile pentru reparația mașinii.

Nu este pentru prima oară când în zonă se produc astfel de accidente. În primăvara anului trecut s-a petrecut un accident care a stârnit comentarii pe reţelele de socializare, cu privire la funcţionarea pe „intermitent“ a semafoarelor.

„Un autoturism circula pe bulevardul Tomis şi când a ajuns la intersecţie cu bulevardul Ferdinand a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire. În urma impactului, autoturismul care nu a respectat indicatorul s-a răsturnat“, a declarat Poliţia Constanţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI