Accident cumplit pe DN1, după un impact frontal violent. O persoană și-a pierdut viața, alte două au fost încarcerate

Accident cumplit pe DN1, după un impact frontal violent. O persoană și-a pierdut viața, alte două au fost încarcerate

Accident grav în această dimineață! Două persoane au fost grav rănite și una și-a pierdut viața în urma coliziunii a două autoturisme, pe DN1, în localitatea Sântimbru, din județul Alba. Din primele informații, două dintre victime au fost încarcerate şi una propulsată în afara maşinii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Accident grav pe DN1

Două autoturisme au fost implicate în accident, din care au rezultat trei victime. O persoană a fost aruncată în afara autoturismului și a intrat în stop cardio respirator, au declarat reprezentanții ISU Alba. Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Cele două persoane rănite au fost predate echipajelor medicale, pentru a fi transportate la UPU Alba.

În urma impactului, o victimă a fost aruncată din mașină

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit, miercuri dimineață, pentru descarcerare si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 1, pe raza localității Sântimbru.

„În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată. Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a precizat Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba.

foto ISU Alba

S-a acordat primul ajutor

Între timp, victima aruncată din mașină la impact a decedat, scrie Alba24.

La locul accidentului au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD B2.

Traficul este îngreunat în zonă

În urma impactului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, rănile fiind incompatibile cu viața. Salvatorii de la ISU au încercat să-i aplice manevre de resuscitare, însă nu a răspuns la ele. Celelalte două victime erau încarcerate, dar conștiente, cu multiple traumatisme.

Potrivit Poliţiei, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN1, în zona în care s-a produs coliziunea între cele două autoturisme. Două persoane au fost grav rănite și una și-a pierdut viața.

O tânără s-a răsturnat cu mașina pe DN1. A rămas încarcerată

Tot pe DN1, pe raza localităţii Cunţa, o tânăra în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital, luni, după ce s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. I s-a acordat primul ajutor de către echipajul SMURD, apoi a fost transportată la spital, la UPU Alba Iulia.

Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit luni, 25 octombrie, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor medical unei tinere de 26 de ani, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, pe raza localităţii Cunţa, a declarat Radu Botezan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

„La ajungerea forţelor de intervenţie la faţa locului, a fost găsită o persoană, încarcerată, care s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului. Aceasta este conştientă. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost descarcerată şi predată echipajului SMURD, care a transportat-o la UPU Alba Iulia”, a explicat atunci purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...