Accident cumplit pe DN 67, la Căzănești. Cinci persoane rănite, prin care un bebeluș și un copil de 14 ani

Elena Avramescu 12.08.2022, 12:41
Accident cumplit pe DN 67, la Căzănești. Cinci persoane rănite, prin care un bebeluș și un copil de 14 ani

Scene cumplite în această zi pe DN 67, în localitatea vâlceană Căzăneşti, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, unde trei minori și doi adulți au fost răniți în urma impactului dintre o autoutilitară și un TIR. Conform pompierilor, persoanele rănite sunt evaluate de echipajele medicale sosite la fața locului.

Cinci persoane rănite în urma unui grav accident pe DN 67

Poliţia Judeţeană Vâlcea a tranmis că, în urma accidentului de pe pe DN 67, din localitatea Căzăneşti, au fost rănite cinci persoane, printre care trei adulţi şi doi copii, toate aflate în autoutilitară.

„La sosirea echipajelor la locul interventiei, au fost observate scurgeri de combustibil pe carosabil, motiv pentru care se asigură măsuri de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu. De asemenea, se acţionează pentru extragerea unei persoane blocate”, a transmis ISU Vâlcea.

ISU Vâlcea a anunțat că, la sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost scurgeri de combustibil pe carosabil, astfel că se asigură toate măsurile de prevenire și stingere a unui eventual incendiu.

Accident cumplit pe DN 67, la Cazanesti
Accident pe DN 67, la Cazanesti

În urma accidentului au rezultat mai multe victime, printre care un copil de şapte luni cu traumatism cranio-cerebral, un adolescent de 14 ani cu fractură de femur şi un adult de 36 de ani cu traumatism cranio-cerebral au fost preluaţi de echipale de la Ambulanţă, în timp ce SMURD a preluat o tânără de 17 ani cu traumatism la piciorul drept şi escoriaţii şi un tânăr de 22 de ani cu traumatism cranio-facial şi traumatism toracic.

La scurt timp după producerea accidentului, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru amândoi.

Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, iar traficul în zonă de desfășoară alternativ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...