Accident cumplit pe A1, după ce două mașini au luat foc în urma impactului violent

Elena Avramescu, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 10:51
Accident cumplit pe A1, după ce două mașini au luat foc în urma impactului violent

Accident cumplit pe A1. Ziua și accidentul în România. Nici weekendul nu putea să fie mai prejos, astfel că un nou incident s-a petrecut, de data aceasta pe Autostrada A1, în dreptul ieşirii spre localitatea sibiană Veştem.

Accident cumplit pe A1

În urma incidentului nefericit, trei maşini au fost implicate într-un carambol, noaptea trecută, pe Autostrada A1, în dreptul ieşirii spre localitatea sibiană Veştem. După ce s-au lovit puternic, două dintre mașini au luat foc. Din fericire, pasagerii au reuşit să iasă la timp din autoturisme, fiind vorba despre patru persoane.

În plus, două dintre acestea au suferit răni care însă nu le pun viaţa în pericol, astfel că au fost transportate la spital. Din fericire, pompierii sosiți la locul accidentului au reuşit să stingă flăcările în scurt timp.

Accident cumplit pe A1
Accident cumplit pe A1

Echipajele de pompieri militari au intervenit prompt pentru limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta la două autoturisme ca urmare a coliziunii concomitent cu evaluarea și acordarea de îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ a persoanelor implicate.

Din cele patru persoane implicate, 2 au necesitat transportul la spital. O persoană de sex masculin de cca 29 de ani cu dureri cervicale și membru inferior stâng transportată de SMURD și o persoană de sex masculin de cca. 32 de ani transportată la spital de echipajul SAJ Cisnădie, au transmis reprezentanții ISU.

Săptămâna trecută, mai mult de 50 autoturisme au fost implicate într-o serie de accidente în lanț, pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, între km 172 și km 183. La acel moment, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Însă lucrurile nu s-au potolit, fiindcă imediat după, astfel de evenimente au mai avut loc și pe Autostrada A3 București – Ploiești, cu patru mașini implicate, precum și pe o șosea din Mehedinți, când o persoană a murit.

Accident în lanț pe Autostrada Soarelui

Un alt accident a avut loc vineri pe Autostrada Soarelui, de data aceasta fără victime. Astfel că patru mașini s-au ciocnit în aglomerația creată pe drumul spre mare unde mulți oameni au plănuit să își petreacă acest sfârșit de săptămână.

”În jurul orei 7.30 a avut loc o tamponare cu patru autoturisme, care au fost trase pe banda de urgență, pe sensul spre litoral. Recomandăm celor care merg la mare să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor care sunt în număr mare la fluidizare”, a spus comisarul-șef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe