Accident cumplit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, după ce patru autoturisme și trei camioane s-au ciocnit. Sunt patru victime înregistrate până acum

Alexandrina Toader 24.05.2021, 10:15
Accident cumplit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, după ce patru autoturisme și trei camioane s-au ciocnit. Sunt patru victime înregistrate până acum

Accident cumplit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Traficul a fost oprit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, în zona localității Câineni, după ce patru autoturisme și trei camioane s-au ciocnit violent. Momentan, sunt patru persoane rănite.

Accident cumplit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu

UPDATE 10:20 Veste bună din partea Poliţiei Vâlcea, care a anunţat că traficul rutier pe Valea Oltului, în zona Câineni – Vâlcea, a fost reluat în condiţii normale, după aproximativ o oră şi jumătate de când cinci autoturisme şi trei TIR-uri au fost implicate într-un accident soldat cu două victime care au suferit leziuni uşoare.

Din primele cercetări s-a constatat că accidentul în lanţ a pornit de la o depăşire neregulamentară a unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, cu sensul spre Vâlcea. Astfel, maşina s-a lovit de un TIR după care s-a dezlănţuit un adevărat haos rutier, în care au fost implicate cele opt autovehicule care s-au ciocnit între ele, prima maşină fiind proiectată în alte două iar restul au continuat astfel, potrivit Adevărul.

DN 7 km 236+000 – km 238+000 pe raza localităţii Câineni se execută lucrări de reparaţii asfaltice între orele 07:00 – 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale dirijat de piloţi de circulaţie. Două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, acestea refuzând transportul la o unitate spitalicească, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Știre inițială Poliția Română a informat că, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 237+400, în zona localității Câineni, județul Vâlcea, s-a petrecut un eveniment rutier în care au fost implicate trei autocamioane și patru autoturisme. Din nefericire, impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a patru persoane. Momentan, circulația este întreruptă în ambele sensuri.

În urmă cu puțin timp polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident ce a avut loc pe D.N.7 la Câineni. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe D.N.7. la km 237+400m, în comuna Câineni a avut loc un accident rutier în care sunt implicate 5 autoturisme și 3 autocamioane. Traficul rutier este blocat total. Politistii efectuează cercetarea la fața locului, potrivit unui comunicat de presă emis în cursul zilei de azi.

Știre în curs de actualizare