Accident cumplit în centrul Bucureștiului, cu patru mașini implicate. Două persoane au ajuns la spital

Ioana Bucur 16.11.2021, 00:06
Accident cumplit în centrul Bucureștiului, cu patru mașini implicate. Două persoane au ajuns la spital

Un șofer în vârstă de 22 de ani a provocat un accident cumplit, luni seara, în centrul Bucureștiului. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină condusă de o femeie. În urma impactului, autoturismul a ajuns pe trotuar, unde a lovit alte două vehicule parcate și un stâlp. Două persoane au fost transportate la spital. Incidentul a avut loc pe Calea Dorobanți din Capitală.

Accident în București

Un apel la 112, înregistrat luni seară, anunța un accident cumplit în zona Dorobanți din centrul Capitalei. Patru mașini au fost implicate, două persoane ajungând la spital.

„Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, a transmis, luni seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit surse citate, şoferul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, în momentul în care a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

„Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au mai precizat poliţiştii.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Accident cumplit în centrul Bucureștiului, cu patru mașini implicate

Al doilea accident grav în București în luna noiembrie

Cu doar o săptămână înainte, un alt incident grav a avut loc pe străzile din Capitală. Un şofer beat a accidentat un pieton pe bulevardul Timişoara, imediat după ce a pierdut controlul asupra autoturismului. După producerea accidentului, acesta a părăsit locul faptei și a fost urmărit şi imobilizat în trafic de un echipaj de poliţie al Secţiei 22.

„În jurul orei 09.35, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Timişoara. Conducătorul unei autovehicul care se deplasa pe Bd. Timişoara, dinspre CET Vest către Str. Valea Cascadelor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un tub de beton şi un pieton care se pregătea să traverseze strada pe la trecerea pentru pietoni.

La scurt timp de la eveniment, autoturismul în cauză a fost urmărit şi blocat în trafic de un echipaj de poliţie al Secţiei 22. Conducătorul auto a fost imobilizat, iar ulterior a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat”, s-a transmis într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Urmăriți Impact.ro și pe