Accident bizar în Alba Iulia. Un pieton de 85 de ani, rănit grav de un şofer de 86 de ani. Cum s-a întâmplat nenorocirea și în ce stare se află victima

Ana Anitoiu 21.09.2020, 15:57
Accident bizar în Alba Iulia. Un pieton de 85 de ani, rănit grav de un şofer de 86 de ani. Cum s-a întâmplat nenorocirea și în ce stare se află victima

Un accident bizar a avut loc, luni dimineață, în Alba Iulia. Un pieton în vârstă de 85 de ani a fost rănit grav de un șofer de 86 de ani.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Alba, un bărbat în vârstă de 86 de ani, din comuna Cricău, l-a lovit cu mașina pe un alt bărbat, în vârstă de 85 de ani, din Alba Iulia.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, când bărbatul care a fost lovit de mașină s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis, fără să se asigure.

Șoferul în vârstă de 86 de ani nu l-a putut evita pe bătrânul care a traversat neregulamentar. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a fost negativ.

Accident bizar în Alba Iulia. Un pieton de 85 de ani, rănit grav de un şofer de 86 de ani. Cum s-a întâmplat nenorocirea și în ce stare se află victima

În ce stare se află victima, în urma accidentului din Alba Iulia

În urma accidentului ce a avut loc în Alba Iulia, pietonul în vârstă de 85 de ani a fost rănit grav şi a fost transportat la spital, potrivit autorităților.

Autoritățile au transmis că în urma acestui accident petrecut în Alba Iulia se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La începutul lunii septembrie, un alt accident rutier s-a petrecut în Alba Iulia, la intersecția străzilor Bucureşti cu Florilor. Atunci, au fost implicate o autoutilitară și o mașină, iar cauza a fost neacordarea de prioritate.

La fața locului au intervenit atunci şi pompierii de la detaşamentul Alba Iulia, pentru acordarea primului ajutor şi descarcerare. Trei victime au fost transportate la spital.

Tot în Alba Iulia, recent, o tânără a rămas fără darul de nuntă. Ea și soțul ei rămpseseră cu suma de 5.000 de euro, din darurile invitaților la nunta lor. Femeia pierduse borseta în care se aflau banii, pe care voia să-i ducă la Sebeș, ca să ajute familia soțului ei.

„În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro.

Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, s-a menționat într-un comunicat ce a fost transmis la acea vreme de IPJ Alba.

Un bărbat a găsit borseta și și-a însușit banii. Ulterior, întreaga sumă a fost recuperată de polițiști, care i-au restituit-o femeii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...