Accesoriul purtat de Carmen Iohannis la vizita din Abu Dhabi i-a atras un nou val de critici. Prețul e revoltător. Foto

Andrei Simion 21.03.2023, 13:47
Accesoriul purtat de Carmen Iohannis la vizita din Abu Dhabi i-a atras un nou val de critici. Prețul e revoltător. Foto

Carmen Iohannis a stârnit un nou val de critici, cu un accesoriu pe care l-a purtat în timpul vizitei în Abu Dhabi pe care a făcut-o alături de șeful statului. Prețul acestuia este revoltător. Alegerea primei-doamne a României nu a trecut neobservată.

Carmen Iohannis, un nou val de critici

Carmen Iohannis l-a însoțit pe soțul ei, președintele Klaus Iohannis, într-o vizită oficială în Abu Dhabi, unde șeful statului s-a întâlnit cu Alteța Sa Mohamed bin Zayed Al Nahyan, liderul Emiratelor Arabe Unite.

Pentru această ocazie, Carmen Iohannis a ales o rochie albă discretă, până deasupra genunchilor, cu mâneci medii. Prima-doamnă și-a completat ținuta cu o geantă Chanel. Prețul de pornire al acestui accesoriu este de 7.000 de euro, dar poate depăși pragul de 10.000 de euro.

Un accesoriu purtat de Carmen Iohannis, la un preț fabulos
Un accesoriu purtat de Carmen Iohannis, la un preț fabulos

Carmen Iohannis, criticată de Dana Budeanu

Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, a fost criticată de Dana Budeanu pentru un alt accesoriu pe care a ales să-l poarte la acea ținută, în Emiratele Arabe Unite. Mai exact, o clamă cu care prima-doamnă a avut părul prins la spate.

„Jos Chanel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a fost comentariul publicat de Dana Budeanu pe Instagram, alături de două imagini în care apare Carmen Iohannis, în timpul vizitei în Masdar City. „Când ai vizită oficială la 12:00 și grup pilates la 14:00”, a fost un alt comentariu acid publicat de o persoană la mesajul Danei Budeanu.

De altfel, aceasta nu a fost prima dată când Carmen Iohannis a fost criticată de Dana Budeanu. Creatoarea de modă a scris, în anul 2019, pe Instagram: „Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți Sărutări de mâini doamnei Carmen, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”.

Acest comentariu a fost referitor la o ținută purtată de Carmen Iohannis la o reuniune a NATO ce a fost găzduită de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Prima-doamnă a României a purtat atunci o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, ambele de culoarea corai.

La acea ocazie, prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii de la acea vreme, Melania Trump, a purtat o haină galbenă cu glugă de la Valentino, din colecția de toamnă a anului 2019. Pe sub haină, soția lui Donald Trump a purtat o rochie fucsia pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași culoare.

Urmăriți Impact.ro și pe