Acces Direct, derapaj fără precedent. Ce au ajuns să facă pentru audienţă. Detaliile sunt îngrozitoare

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 30.09.2021, 16:28
Acces Direct, derapaj fără precedent. Ce au ajuns să facă pentru audienţă. Detaliile sunt îngrozitoare

În căutare de audiență, unele dintre producțiile de televiziune reușesc să stârnească reacții dure, după prezentarea unor titluri alarmante și a unor scenarii care intră cu ușurință în categoria derapajelor. De curând, una dintre emisiunile care este frecvent amendată de către CNA, a ajuns să facă un gest neașteptat doar de dragul audienței. Acces Direct, o producție a postului Antena 1, a surprins telespectatorii după ce a oferit detalii îngrozitoare în privința unui caz discutat în direct.

Derapaj îngrozitor la Acces Direct, pentru audiență. Ce detalii macabre au fost prezentate pe post

Emisiunea Acces Direct de la Antena 1 a reușit să atragă atenția specialiștilor din Consiliul Național al Audiovizualului după ce a fost raportat un derapaj cumplit, în direct. Una dintre producțiile de succes ale trustului Intact s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei după ce mai multe detalii macabre au fost prezentate în timpul uneia dintre ediții. Penalizarea pe care a obținută postul de televiziune a venit ca urmare a multiplelor situații în care emisiunea a prezentat cazuri înfiorătoare la o oră total nepotrivită.

Numeroase burtiere șocante, cu detalii îngrozitoare erau prezentate telespectatorilor în cadrul unei ediții difuzate în data de 12 mai anul acesta. În ediția respectivă era dezbătut cazul unui vlogger, Arley Bradley, pe numele său Simon Attila, care fusese acuzat de mai mulți părinți că le-ar fi amenințat copii. De asemenea, bărbatul ar fi fost responsabil și de acte de pedofilie.

Revolta părinţilor! Vloggerul le omoară copiii!

Descoperire şocantă în curtea groazei

Cine l-a omorât şi tranşat pe Meluţă?

Vecinii o acuză pe Mariana de omor! Ce dovezi au?, erau doar câteva dintre textele care rulau pe burtieră în timpul emisiunii Acces Direct.

Scene de groază, reproduse în platoul emisiunii

Totodată, în aceeași emisiune a mai fost dezbătut cazul unei crime din județul Brăila. Astfel, pe lângă invitații din platou care analizau situația, au fost prezentate cu ajutorul unor manechine, în direct, scenele și detaliile macabre ale cazului.

Aici, în coşarele astea aicea, acolo i-a găsit picioarele. Picioarele, înfăşurate într-un cearşaf şi într-o pătură, declara un martor în emisiune.

În pod, i-au găsit capul într-un sac de unică folosinţă şi înfăşurat într-un pulover de-al lui, se regăsea scris pe ecran.

De asemenea, tot în cursul acestei zile, CNA urmează să discute și derapajele grave din cadrul Acces Direct în cazul gemenilor căzuți de la etajul zece.

Derapaj fără precedent la Acces Direct, de dragul audienței
Detalii macabre, în timpul unei ediții Acces Direct

Ce spune CNA despre motivul penalizării postului Antena 1

Reprezentanta CNA, Dorina Rusu, cea care a şi propus amenda votată în unanimitate, susține că detaliile prezentate în timpul emisiunii Acces Direct sunt complet nepotrivite pentru a fi difuzate la ora după-amiezii, ținând cont de regulile de protecție a minorilor.

Nu mi se pare normal să prezinţi detaliile acelea la ora respectivă. Mai ales pentru protecţia minorilor, chiar dacă intenţia de a prezenta un caz, a spus aceasta.

O altă ediție a emisiunii, în care s-a discutat moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, a fost analizată de către specialiștii CNA, având în vedere că au fost expuse detalii sensibile și în acea situație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...