Abia acum s-a aflat asta despre Clejani. Au divorţat în mare secret

Ana Anitoiu 01.08.2021, 12:23

Clejanii au ținut secret un divorț ce a avut loc după mulți ani de căsnicie. Problemele acumulate în timpul mariajului s-au dovedit a fi de nerezolvat. În proces a fost făcut și un apel, pentru că unul dintre ei nu a fost de acord cu termenii separării.

Când a avut loc divorțul și cine l-a cerut

Divorțul din familia Clejanilor nu este nou. De fapt, acesta a avut loc anul trecut, dar a fost ținut în secret. Mai exact, Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a pus punct unei căsnicii la zece ani de la nuntă.

De fapt, mariajul s-a termiat mult mai devreme. Ramona de la Clejani a cerut divorțul încă din anul 2017, precizând că vina îi aparține în totalitate fostului ei soț, Ion. Anul următor, o instanță i-a dat câștig de cauză. Însă, bărbatul a făcut apel și a câștigat, astfel că totul s-a rejudecat și s-a încheiat de abia vara trecută, după trei ani.

Abia acum s-a aflat asta despre Clejani. Au divortat in mare secret
Ramona de la Clejani

Ce a dus la divorț

De fapt, Ramona de la Clejani a anunțat că vrea să se despartă de fostul ei partener încă din anul 2015. Atunci, ea susținea că bărbatul cu care s-a căsătorit nu o ajuta din punct de vedere financiar și era complet dezinteresat de copiii lor.

“Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a spus Ramona de la Clejani.

Ce s-a întâmplat cu copiii

În urma divorțului, în ciuda faptului că Ramona de la Clejani și-a acuzat fostul soț că este dezinteresat de copiii lor, cei doi împart custodia. Instanța a decis, totuși, ca minorii să locuiască cu mama lor, în contextul în care tatăl locuiește în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

”Mi-a fost greu, cum să nu, dar m-am redresat pe parcurs. Când nu mai puteam intram în casă, mă ascundeam și mă văicăream și boceam, mamă, mamă. După jumătate de oră ieșeam senină din casă și mă jucam cu fetele. Pe ele le-am scutit, n-au știut de suferințele mele.

Cât despre Ion, fostul meu soț, ce să vă zic: îi doresc fericire și succes și îl anunț că o să-mi refac viața. Mai stau un an pe bară, ca să îmi revin sufletește și financiar, și după asta o să-mi găsesc pe cineva”, a spus Ramona de la Clejani în 2015, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...