A treia oară e cu noroc? De ce a acuzat-o Toni Iuruc pe cea de-a doua soţie. Soţul Simonei Halep, în depresie

Stan Filon 16.09.2021, 08:39
A treia oară e cu noroc? De ce a acuzat-o Toni Iuruc pe cea de-a doua soţie. Soţul Simonei Halep, în depresie

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc, iar evenimentul a ținut prima pagina a publicațiilor din România. Jucătoarea de tenis nu a avut chiar cel mai bun an, deoarece s-a accidentat de mai multe ori și a fost nevoită să se retragă de la cele mai multe dintre turneele la care a participat anul acesta. Totul a fost dat uitării și Simona Halep este foarte bucuroasă zilele acestea, deoarece nunta a început deja de miercuri și ține până luni!

De ce a acuzat-o Toni Iuruc pe cea de-a doua soţie

Simona Halep este mai mică cu 12 ani decât Toni Iuruc, iar soțul său are mai multă experiență în relații, mai ales că are deja două căsnicii ratete la activ. Omul de afaceri a spus că a fost trădat de fiecare dată, dar se parecă nu și-a pierdut încrederea în iubire.

Prima lui soție a fost un fotomodel tare petrecăreț. Alina era o obișnuită a cluburilor de noapte, unde petrecerea alături de prieteni până-n zori. Avea un stil de viață luxos, iar Toni Iuruc s-a săturat să mai plătească distracțiile soției, mai ales după ce a aflat că a fost și înșelat. Așadar, divorțul a venit destul de repede.

De ce a acuzat-o Toni Iuruc pe cea de-a doua sotie
De ce a acuzat-o Toni Iuruc pe cea de-a doua sotie

Și-a găsit fericirea în brațele Simonei Halep

Afaceristul nu a avut noroc nici la a doua încercare. A cunoscut-o pe Liana, o tânără frumoasă cu care a avut o relație de doi ani de zile. S-au căsătorit, însă aceasta a rămas însărcinată, dar Toni a suspectat că nu era copilul său, așacă a părăsit-o când Liana era însărcinată în 5 luni. Nici acum nu se știe dacă copilul este sau nu al său.

S-a aflat acum că Toni Iuruc a trecut prin clipe grele, după cele două mariaje eșuate șși s-a aflat chiar în depresie, mult timp. Nici nu a vrut să mai audă de vreo relație, deși era curtat de tinere frumoase, deoarece este un afacerist destul de abil și are și o prezență fizică plăcută. Totul s-a schimbat însă atunci când a întâlnit-o pe Simona Halep.

Cei doi s-au cunoscut într-un club care aparține unui văr de-al lui Toni Iuruc. Au făcut cunoștință și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Acum, Toni Iuruc și-a găsit liniștea în brațele Simonei Halep. Cei doi se înțeleg de minune, chiar dacă părinții ei nu prea l-au vrut de ginere. Motivul îl reprezintă chiar cele două căsnicii eșuate, dar și diferența de vârstă destul de mare dintre cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...