A treia oară e cu noroc. Bianca Drăgușanu şi-a ales rochia de mireasă. „Am şi buchetul, totul e perfect”

Andreea Bisinicu 26.01.2021, 17:04
A treia oară e cu noroc. Bianca Drăgușanu şi-a ales rochia de mireasă. „Am şi buchetul, totul e perfect”

A treia oară e cu noroc. Bianca Drăgușanu şi-a ales rochia de mireasă. „Am şi buchetul, totul e perfect”. După ce s-a despărțit de controversatul om de afaceri Alex Bodi, se pare că blondina e pregătită să ajungă, din nou, în fața altarului alături de Gabi Bădălău, bărbatul care i-a furat inima și i-a readus zâmbetul pe buze. Când va avea loc marele eveniment.

Bianca Drăgușanu şi-a ales rochia de mireasă

E tânără, e frumoasă, are afaceri de succes și nu îi este frică de nicio provocare. Bianca Drăgușanu a demonstrat, de-a lungul anilor, că este o femeie puternică pe care niciun necaz nu o poate doborî. După două căsnicii ratate, prima cu Victor Slav, tatăl fetiței sale Sofia, și cea cu afaceristul Alex Bodi, Bianca pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău, soțul artistei Claudia Pătrășcanu. Se pare că relația dintre cei doi avansează foarte repede, întrucât afaceristul ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa blondină și Bianca ar fi acceptat.

Nu știm încă detaliile despre posibila viitoare nuntă dintre cei doi, dar un lucru este cert: Bianca Drăgușanu se bucură de prezent. Recent, controversatul designer a postat o serie de imagini în care proba rochii de mireasă de la atelierul său de haine. Alături de Bianca o putem vedea pe micuța Sofia, care se uită încântată la rochițele mamei sale, în timp ce blondina le probează. Chiar dacă fotografiile, momentan, nu fac altceva decât să promoveze ținutele designerului, urmăritorii Biancăi de pe rețelele sociale abia așteaptă să audă cum bat clopotele de nuntă pentru controversata blondină. Până la urmă, a treia oară e cu noroc, nu?

„Ia uite, florile, gata, sunt mireasă, ce sa mai! Am și buchetul, totul e perfect!”, a glumit Bianca într-un InstaStory, atunci când Sofia i-a înmânat un buchet de trandarifi roșii.

Bat clopote de nunta pentru Bianca Dragusanu. Si-a ales rochia de mireasa
Bat clopote de nunta pentru Bianca Dragusanu. Si-a ales rochia de mireasa

Alex Bodi l-a contactat pe Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi

Chiar dacă Bianca și Alex Bodi au divorțat după doi ani tumulțoși de relație, se pare că afaceristul nu poate sta departe de fosta lui soție. Recent, surse din anturajul Biancăi spuneau că Alex Bodi l-ar fi contactat pe Gabi Bădălău pentru a se întâlni, în secret, acasă la omul de afaceri, unde acesta este arestat la domiciliu. Motivul ar fi unul destul de banal. Se pare că Bodi i-ar fi spus actualului iubit al Biancăi că nu există niciun fel de antipatie din partea sa pentru fiul baronului PSD Niculae Bădălău, chiar dacă acesta este implicat, acum, într-o relație cu fosta lui nevastă.

Cât despre Bianca Drăgușanu, frumoasa blondină a declarat că se simte fericită în noua relație și că va ajunge, cu siguranță, a treia oară în fața altarului pentru a se căsători cu iubitul ei.

„În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit, a declarat Bianca în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe