A spus tuturor că divorțează de Georgiana Lobonț, iar acum a terminat concediul. „Vă arăt pentru ultima oară”. Bărbatul nu s-a putut abține

Badea Violeta 20.01.2023, 16:07

După ce în ultima vreme au existat zvonuri conform cărora între Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, ar exista probleme, ba chiar că ar divorța, cei doi s-au afișat în Maldive, spre surprinderea tuturor. Acum, cântăreața și partenerul său au terminat vacanța și au fost luați la întrebări de internauți. Iată ce au spus cei doi soți pe rețelele sociale!

S-a încheiat vacanța Georgianei Lobonț și a soțului său. Ce au spus cei doi înainte de a părăsi statul insular

După zvonurile de divorț apărute în ultima perioadă, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan şi-au reîncărcat bateriile într-o vacanță de poveste, mai exact în Maldive.

După nouă nopți, cei doi au încheiat vacanţa şi se pregătesc să revină în ţară, doar că oarecum ar trebui să fie puțini îngroziți de valul de întrebări ce va avea să urmeze.

Înainte de a ajunge în țara insulară, Rareș Ciciovan anunța cu surle și trâmbițe divorțul de cântăreață, după care cei doi și-au făcut bagajele și au plecat împreună să se bucure de soare.

Din acest motiv, internauții sunt bulversați și nu înțeleg ce se întâmplă, de fapt, între cei doi. Acum, însă, cântăreața și partenerul său au apărut în mediul online. Iată ce au spus cei doi.

„Tocmai ce a sosit momentul să plecăm spre casă, așa că vă pupăm. Am stat 9 nopți aici, a fost tare frumos. Într-adevăr, a fost și mult. Data viitoare am să facem un pic altfel, o să stăm 5 sau 6 nopți pe o insulă și încă 5 sau 6 nopți ne mutăm pe altă insulă, dar ne place să stăm mult, pentru că e frumos.(…) Vă arăt pentru ultima oară Oceanul Indian.”, a spus Georgiana Lobonț.

„Cel mai albastru ocean.”, a adăugat Rareș Ciciovan.

„Am avut aici și jacuzzi, totul la superlativ. Vă pupăm. Începem treaba de sâmbătă.”, a încheiat cântăreața.

Citește și Pactul nebănuit dintre Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț. „Suntem pe aceeași lungime de undă”!

Georgiana Lobont si sotul sau 3
Georgiana Lobont si sotul sau 

Cum au reacționat fanii solistei

Doar că intervențiile celor doi soți nu au primit reacții tocmai pozitive. Fanii din mediul online au acuzat-o dur pe artistă. Cei mai mulți dintre ei sunt de părere că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu au avut de gând să divorțeze niciodată, ci doar au jucat teatru.

„După minciuna cu divorțul, să apară cântările. Să nu uiți să plătești și impozite pentru tot ce-ți intră în buzunar.

Ție chiar nu ți-e rușine, chiar așa îți bați joc de atâta lume?

Penibilă, păcat, chiar te admiram!

Păcat de voi, chiar mi-ați fost dragi. Iubeam melodiile tale, dar să vă jucați așa cu familia voastră pentru niște bani și socrul tău mai e și preot.

Foarte urât și din partea ei că nu dă un punct de vedere, e persoană publică trebuie să-și asume! Să nu spună chiar nimic, mai face și misto de public și pune poze cu el! Îmi plăcea de ea, dar atitudinea ei arată că nu dă doi bani pe fani.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Armin Nicoară a trecut de la nașa Georgiana Lobonț la o blondă superbă. Soția sa, Claudia, l-a prins în fapt. „Cine e, Doamne, blondina”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...