A scăpat de faliment. Din ce a făcut Mihai Trăistariu 20.000 de euro în doar trei luni (exclusiv)

Ana Anitoiu 21.09.2021, 13:52
A scăpat de faliment. Din ce a făcut Mihai Trăistariu 20.000 de euro în doar trei luni (exclusiv)

Mihai Trăistariu a scăpat de faliment. Artistul a reușit să câștige 20.000 de euro în doar trei luni, dar nu din muzică, și știe deja foarte clar ce trebuie să facă astfel încât să nu mai aibă emoții referitoare la bani până în vara viitoare.

Cum a câștigat Mihai Trăistariu 20.000 de euro în trei luni

Mihai Trăistariu a fost nevoit să-și vândă apartamentul din Constanța în care a locuit timp de 20 de ani, astfel încât să poată trece cu bine de prima parte a pandemiei de coronavirus. Artistul s-a transformat într-un antreprenor în imobiliare și s-a salvat din chirii de la turiști din șase garsoniere aflate pe litoralul românesc, în zona Mamaia Nord-Năvodari.

”Foarte aproape, într-un apartament cu două camere, m-am mutat eu. Anul acesta mă declar mulţumit, lucrurile au mers mult mai bine. Şi cu ajutorul dorinţei oamenilor de a reveni la mare, şi cu ajutorul vorbelor de la om la om despre ceea ce ofer, am scos-o la capăt.

Însă mi-e frică să investesc în altceva, până nu voi reuşi să sting creditul de la bancă”, a spus Trăistariu pentru redacția Playtech-Impact.

A scapat de faliment. Din ce a facut Mihai Traistariu 20.000 de euro in doar trei luni (exclusiv)
Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu, probleme la bancă

Înainte de a-și vinde apartamentul și de a obține acești bani din chirii, Mihai Trăistariu avea de dat lunar la bancă o rată de 20.000 de lei, adică 5.000 de euro.

Totul pentru că înainte de pandemie a contractat un credit în valoare de 5 milioane de lei cu scopul de a-şi deschide o școală de muzică la Constanţa. După demersurile sale, artistul a reușit să-și reducă rata la 7.200 de lei.

Ce și-a propus Mihai Trăistariu pentru următoarea perioadă

Mihai Trăistariu și-a impus să supraviețuiască cu cei 20.000 de euro până în vara viitoare. Artistul a precizat că n-a uitat lecția pe care a primit-o anul trecut, când nu s-a bucurat nici de un sezon estival normal, nici de concerte.

”Ca atare, am pus deja banii în bancă şi mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de 10.000 de lei, lunar”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru redacția Playtech-Impact.

Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu din concerte în acest an

De la începutul acestui an, Mihai Trăistariu a câștigat aproximativ 30.000 de lei. În plus, el s-a declarat mulțumit și de cum merge în prezent școala sa de muzică din Constanța. Însă, a recunoscut că se teme de noi restricții.

“Nu mai e la fel ca în anii de dinainte (în privința evenimentelor, n.r.). Alergi mult mai mult, la diverse terase sau evenimente private. Însă nu vreau să pară că mă plâng!

Atât timp cât cursurile se vor face live o voi scoate la cap şi cu şcoala. Dacă însă se închide iar totul, atunci va fi vai şi amar. Din 130 de elevi, câţi aveam în toamna trecută, doar cinci s-au reîntors în primele zile de după ieşirea din carantină, din diverse motive.

Au trebuit să treacă săptămâni, ba chiar luni, pentru ca copiii şi părinţii lor să capete iar curajul de a studia muzica sau arta plastică”, a mai spus Mihai Trăistariu, pentru redacția Playtech-Impact.