A sărutat-o Bendeac pe Delia? Ce s-a întâmplat între jurații iUmor pe platourile de filmare de la Antena 1. Dezvăluiri uimitoare

Diana Radu 06.12.2019, 14:38
A sărutat-o Bendeac pe Delia? Ce s-a întâmplat între jurații iUmor pe platourile de filmare de la Antena 1. Dezvăluiri uimitoare

În această seară la semifinala iUmor se anunță o ediție presărată cu mult umor. Însă, nu doar concurenții vor stârni râsul telespectatorilor ci și jurații, în special Delia și Bendeac, care sunt mereu puși pe șotii. Gestul neașteptat pe care-l va face Mihai Bendeac în această seară la iUmor.

Mihai Bendeac a sărutat-o pe Delia în semifinala iUmor?

O poză de la filmarile show-ului iUmor care îi înfățișează pe Delia și pe Bendeac într-o ipostază intimă a ajuns pe internet. Momentul în care Bendeac s-a năpustit asupra Deliei pentru a o săruta poate fi văzut vineri, 6 decembrie de la ora 20:00, pe Antena 1.

Mihai Bendeac a sărutat-o pe Delia. Cum a reacționat jurata de la iUmor?
Mihai Bendeac a sărutat-o pe Delia. Cum a reacționat jurata de la iUmor?

Pentru a nu-l mai săruta și de această dată pe Patrik Cottet, care se numără printre finaliști, așa cum s-a întâmplat într-o ediție anterioară, Mihai Bendeac a ales să surprindă pe toată lumea sărutând-o pe Delia, care nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea acestuia. Dacă a reușit sau nu să o sărute poți vedea diseara de la ora 20:00.

”Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”, a declarat Mihai Bendeac.

Concurenții care vor încerca să împresioneze juriul în această seară, dar și pe telespectatori pentru a câștiga un loc în marea finala iUmor sunt: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar. Pentru a ajunge în finală, concurenții trebuie să obțină ”Like” de la toți jurații, ci nu doar de la doi dintre ei, așa cum s-a întâmplat în audiții. Câștigătorii semifinalei vor fi aleși de către cei membrii ai juriului: Delia, Bendeac și Cheloo.

Urmăriți Impact.ro și pe