A rupt tăcerea! Ce a spus Smiley, despre relația cu Gina Pistol. Amănunte interesante ies la iveală

bogdan 03.09.2019, 15:52
A rupt tăcerea! Ce a spus Smiley, despre relația cu Gina Pistol. Amănunte interesante ies la iveală

Sunt împreună de doi ani, dar în tot acest timp Gina Pistol și Smiley au fost zgârciți cu aparițiile, în public, împreună. La fel de zgârciți au fost și cu declarațiile pe seama relației dintre ei. Recent, artistul s-a dovedit ceva mai generos și a făcut mărturisiri importante despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Gina Pistol.

Smiley, mărturisiri importante despre Gina Pistol

Prezent la un eveniment monden, Smiley a fost nevoit să răspundă curiozităților puse de jurnaliști. Printre întrebările acestora s-au regăsit, bineînțeles, și cele legate de viața de cuplu.

Aflat la lansarea celei mai recente piese semnate de Jo, Smiley a vorbit și el despre noua sa melodie, Ai grijă de femeia ta.

Smiley a lansat Ai Grijă De Femeia Ta

Cu acest prilej, el a fost întrebat cum obișnuiește să aibă grijă de femeia lui.

„Cum ai grijă de femeia ta, îi aduci cafeaua la pat?”, a sunat întrebarea ziaristului de la Click!, iar reacția cântărețului nu a întârziat să apară.

Da, şi asta! Dar cel mai important, nu doar pentru femeia din viaţa ta, dar şi pentru oamenii din jur, trebuie să fii prezent în viaţa lor când au nevoie de tine şi nu neapărat când vor ceva. Un gest cât de mic contează.„, a răspuns artistul, potrivit click.ro.

Unde au petrecut Smiley și Gina Pistol vacanță de vară

Întrebările pentru Smiley au continuat, iar cu acest prilej cântărețul a dezvăluit unde a petrecut sejurul estival.

Vacanța de vară a avut loc, așa cum era de așteptat, alături de iubita lui Gina Pistol, lucru recunoscut de artist.

„În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!”, a spus Smiley, conform click.ro.

Artistul a vorbit și despre cel mai nou proiect muzical al lui. „Mai am colaborări muzicale surpriză şi am foarte multă muzică de lansat.

A durat cinci ani să compun piesa „Song About Nothing” (Cântec despre nimic), „Vals” şi „De unde vii la ora asta” au durat tot mult. După ce le creez, stau mult să le analizez, să fie cum trebuie, să fie cum vreau eu”, a mărturisit acesta, conform sursei menționate mai sus.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe