EXCLUSIV

A reînceput scandalul dintre frații Dolănescu. Dragoș, despre Ionuț: „Tata era mort în sufragerie, iar el răscolea dormitorul după bani”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 12.01.2022, 18:05
A reînceput scandalul dintre frații Dolănescu. Dragoș, despre Ionuț: „Tata era mort în sufragerie, iar el răscolea dormitorul după bani”. EXCLUSIV

Frații Dolănescu nu au îngropat securea războiului nici după aproape 13 ani de la decesul celebrului lor tată, Ion Dolănescu. Scandalul a reînceput chiar pe 7 ianuarie, de Sf. Ioan, când Ionuț Dolănescu și-a manifestat supărarea că Dragoș, stabilit în Costa Rica, nu l-a felicitat. Contactat de reporterii impact.ro, Dragoș Dolănescu își face „zob” fratele mai mare, reamintindu-i toate problemele care au dus la răcirea relației.

Scandalul a reînceput între frații Dolănescu

Frații Ionuț și Dragoș Dolănescu și-au spus, în cei 13 ani de la înmormântarea tatălui lor, câte-n lună și-n stele. Deși, în ultima vreme, părea că s-au mai liniștit lucrurile, ba chiar că ei ar fi revenit la sentimente mai bune, iată că scandalul continuă și în 2022, încă din prima lună a anului. După ce Ionuț și-a manifestat public dezamăgirea că, de Sf. Ioan, fratele lui nu l-a felicitat, Dragoș Dolănescu a ținut să îi reamintească, prin intermediul impact.ro, motivele care au dus la răcirea relației.

„L-am iubit enorm pe Ionuț, era fratele meu mai mare, exemplul meu, mă uitam la el ca la soare, până la necazul cu tata. Acum însă Ionuț este ca un străin pentru mine, sunt șanse foarte mici, aproape nule, ca să ne mai împăcăm. În curând, revin în România, dar nu cred că ne vedem, ca să bem o cafea. Poate, cu timpul, s-or mai închide unele răni sufletești și vom putea da mâna. Oricum, îi urez ”La mulți ani!” și îi doresc sănătate, dar o fac ca pentru un străin, nu ca pentru un frate”.

Scandalul a reinceput intre fratii Dolanescu
Scandalul a reinceput intre fratii Dolanescu

Dragoș îi aduce acuzații grave lui Ionuț:”Fratele meu căuta banii în dormitor, era totul întors pe dos, iar tata era mort, în sufragerie”

Dragoș nu poate da uitării ziua în care a sosit din Costa Rica pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum: „M-am întors din Costa Rica, unde locuiesc, ca să particip la înmormântarea tatălui. Însă, când am intrat în vila din strada Caimatei, m-am îngrozit! Dormitorul era întors pe dos, răscolit de Ionuț, în căutarea banilor, iar tata era mort în sufragerie. Cum să uiți asta? Ionuț căuta banii economisiți de tata. Unul dintre fini mi-a spus că l-a certat pe Ionuț, că ar fi găsit 50.000 de dolari în saltea. Nici nu știu cât este de adevărat. Cert este că Ionuț mi-a dat 5.000 de dolari. M-am trezit că-mi dă acești bani, nici nu știam ce e cu ei. Ionuț a cărat cam tot ce se poate căra din casa tatălui meu, sub ochii mei, mi-a dat și mie niște icoane. Dacă putea căra cu cârca și vila din Sinaia o lua și pe aia”, ni s-a confesat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro

După 8 ani de luptă aprigă, dusă în instanță, pe moștenirea de un milion de euro, Dragoș a rămas cu vila din Sinaia și cu două terenuri, iar Ionuț a primit vila din București și drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, evaluate la peste 75.000 de euro.

Războiul cu Ionuț, pe moștenirea de un milion de euro, a fost doar din ambiție: ”Inițial, voiam să gestioneze el tot, dar m-a umilit prea mult!”

Dragoș mai susține că lupta pentru averea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, solistul de muzică populară care s-a stins din viață pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, a fost mai degrabă o ambiție: ”Lumea nu știe, dar, inițial, nu voiam să împărțim averea tatălui meu, ci să rămână în familie și să o gestioneze Ionuț, de la București. Însă, m-a umilit prea mult, a zis prea multe rele despre mine, m-a și dat afară din casă, după moartea tatălui nostru. Oricum, eu nu aveam nevoie de mai nimic de la tata, am avut mereu banii mei, încă din studenție, când cărăm saci de ciment cu cârca, pe șantierele din America, pentru câțiva dolari. Atunci aș fi avut, într-adevăr, nevoie de bani pentru facultate”.

Lui Dragoș îi este tare dor de tatăl lui, de care a fost foarte atașat. L-a și visat, în preajma zilei de Sf. Ioan.

„Pe tata nu-l mai visasem de ani buni, chiar mi-era tare dor de el. Eu, fiind aici, în Costa Rica, ajung rar la mormântul lui. Dar, zilele trecute, mi-a apărut în vis. Era vesel, se făcea că ne-am întors în timp, în vremea când organiza petrecerile cu sute de oameni, în vila lui din strada Caimatei. Cânta și voia să mă înveselească. Nu știu cum să interpretez acest vis, dar mi-a dat o stare plăcută, liniștitoare, a fost ca un semn. Sunt convins că mă veghează din Cer!”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe