A pus o lingură de bicarbonat de sodiu în frigider. Ce s-a întâmplat a doua zi a fost total neaşteptat

Nicu Stan 08.05.2021, 13:59
A pus o lingură de bicarbonat de sodiu în frigider. Ce s-a întâmplat a doua zi a fost total neaşteptat

A pus o lingură de bicarbonat de sodiu în frigider. Ce s-a întâmplat a doua zi a fost total neaşteptat. După ce vei afla secretul uimitor, vei proceda astfel mai mereu.

Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de bircarbonat în frigider și o lași peste noapte

O doamnă a pus o lingură de bicarbonat de sodiu în frigider. Ce s-a întâmplat a doua zi a fost total neaşteptat, motiv pentru care toată lumea trebui să afle și să procedeze la fel, de câte ori se ivesc probleme.

Trucul bicarbonatului de sodiu pus în frigider este genial, întrucât a doua zi toate mirosurile neplăcute din frigider dispar de parcă frigiderul ar fi nou.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu
Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să lipsească din casă

Bicarbonatul de sodiu este cel mai eficient și ieftin ingredient care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie. Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să lipsească de la curățenii, fie că sunt generale, fie de zi cu zi. Bicarbonatul face munca mai ușoară, având multe întrebuințări când vine vorba de făcut curat.

Spre exemplu, pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a curăța frigiderul și cuptorul. Totul va dura doar câteva minute.

Ce poate înlocui bicarbonatul de sodiu la curățarea frigiderului

Tot ce trebuie să faci este să pui un păhărel cu bicarbonat de sodiu în frigider și să-l lași acolo, peste noapte. Rezultatul va fi unul uimitor. Bicarbonatul te scăpă de mirosul neplăcut din frigider. De asemenea, pentru cei care nu au bicarbonat de sodiu la îndemână, câteva cojițe de portocală vor face aceeași treabă, va curăța frigiderul de orice miros.

Un alt truc ingenios este acela de folosire a bicarbonatului de sodiu pentru a curăța suprafețele de baie. Se amestecă două lingurițe de bicarbonat cu oteț și se pulverizează pe cadă, chiuvetă și alte suprafețe unde se depune calcar. Rezultatul va fi uimitor.

Alte trucuri pentru a curăța camera de baie

-Freacă gresia cu un burete înmuiat în sucul de la o lămâie, 2000 ml de apă oxigenată și 3 linguri de bicarbonat de sodiu. Soluția poat fi considerată una minune.
-Curăță faianța cu un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet.
-Poți folosi același amestec pentru ștersul geamurilor, oglinzilor și a căzii.
-Pune o cantitate consistentă de oțet în vasul toaletei sau bazin. Acesta va ajuta la eliminarea pietrei și va îndepărta toate mirosurile urâte.
Elimină piatra și mizeria pulverizând pe faianță și vase suc cola.
-Folosește ceai negru pentru a curăța oglinzile și geamurile. El va ”topi” petele de apă rămase pe sticlă. Sticla va rămâne pefectă.
-Înfășoară dușul într-o pungă cu oțet și lasă-l peste noapte. Cu siguranță, a doua zi va fi ca nou.
Înfășoară robinetele într-o cârpă îmbibată în oțet. Lasă-le astfel preț de câteva ore și clătește. Vor fi ca și noi.

Urmăriți Impact.ro și pe