A pus felii de lămâie sub pește înainte de a-l prăji pe grătar. Rezultatul a uimit pe toată lumea

Andreea Bisinicu 19.06.2021, 15:17
A pus felii de lămâie sub pește înainte de a-l prăji pe grătar. Rezultatul a uimit pe toată lumea

Pentru persoanele care sunt pasionate de mâncărurile ce conțin pește la grătar sau la cuptor, acesta este trucul pe care îl așteptai. Ce se întâmplă dacă pui felii de lămâie sub pește, înainte să-l prăjești pe grătar. Secretul pe care toate gospodinele și toți gospodarii l-au ținut pentru ei, până acum. Trebuie să-l încerci și tu. Rezultatul a uimit pe toată lumea.

A pus felii de lămâie sub pește înainte de a-l prăji pe grătar

Cine nu și-ar dori ca viața lor să fie mult mai ușoară atunci când vorbim despre bucătărie, curățenie și alte treburi casnice? În ziua de azi suntem foarte ocupați cu joburile care ne solicită foarte mult din timp, iar marea majoritate nu are când să elaboreze preparate sofisticate pentru a putea savura o masă în tihnă. În secolul vitezei, românii preferă să mănânce ceva ușor de preparat, care să nu dureze mai mult de câteva minute.

Pe lângă cei care preferă să comande mâncare în fiecare zi, mai sunt câțiva care găsesc plăcere și relaxare în a găti. Cu toate acestea, statisticile arată că românii preferă mâncărurile slabe în calorii, care se prepară pe grătar sau la cuptor, în suc propriu.

Peștele este carnea albă preferată de români, după cea de pui, iar cui nu-i place somonul la grătar? Ei bine, iată un truc pe care toți iubitorii de pește îl vor aprecia. Cum obții gustul savuros al peștelui la grătar fără a depune prea mult efort?

Simplu. Gospodinele și gospodarii deopotrivă s-au pus de acord și ne sfătuiesc să punem câteva felii de lămâie sub pește înainte de a-l prăji pe grătar. Pe lângă faptul că preparatul va avea un gust mai bun, nici nu va trebui să te îngrijoreze faptul că se va lipi carnea de tigaie, așa cum se întâmplă de obicei.

Ce trucuri sunt utile in bucatarie
Ce trucuri sunt utile in bucatarie

Alte trucuri utile din bucătărie

Un al secret util din bucătărie este să pui o lingură de lemn deasupra oalei de ciorbă de pe foc. Fă asta și supa nu se va revărsa pe margini. De asemenea, cu toții am pus prea multă sare, o dată, în mancare. Tot ce trebuie să faci pentru a remedia gustul este să pui o felie de cartof în mancare. Amidonul absoarbe excesul de sare.

Și tu te-ai confruntat cu probleme atunci când îți alunecă tocătorul de pe blatul de bucătărie, atunci când feliezi legumele? Tot ce trebuie să faci este să umezești un prosop dublu de hârtie și să-l așezi sub fundul de lemn.

Folosește un prosop de bumbac sau un suport din silicon pentru oale pentru a conferi aderență bolului în care prepari maioneza, frișca sau alte sosuri și creme similare. Un alt truc interesant este pentru clătite. Dacă nu vrei să ți se lipească, atunci trebuie să folosești ungi tigaia cu ulei, înainte de fiecare polonic de aluat.

Urmăriți Impact.ro și pe