A primit sau nu Andreea Marin inelul de logodnă de la Adrian Brâncoveanu? „Trăiesc cel mai frumos moment al vieții mele”

Badea Violeta 17.01.2023, 12:02

De mai bine de cinci ani de zile, Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu. Relația lor merge ca pe roate, iar lumea se întreabă inevitabil dacă și când vor face cei doi îndrăgostiți pasul cel mare. Ei bine, de curând, fosta zână a surprizelor a răspuns la cea mai controversată întrebare. A fost sau nu cerută în căsătorie de iubitul său? Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre povestea sa de iubire.

A fost sau nu cerută în căsătorie de Adrian Brâncoveanu? Andreea Marin a spus clar

Andreea Marin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fosta zână a surprizelor este mai fericită ca niciodată, iar în spatele zâmbetului său se ascund două nume. Unul este cel al fiicei sale, Violeta, de care vedeta este foarte mândră, iar cel de-al doilea este cel al iubitului său, Adrian Brâncoveanu.

Cei doi se iubesc de aproximativ cinci ani de zile, se susțin reciproc și se iubesc enorm, iar fanii lor se întreabă când va avea loc nunta. Mai ales că frumoasa prezentatoare a mărturisit de nenumărate ori că Adrian Brâncoveanu este omul potrivit pentru ea.

Recent, pe degetele Andreei Marin au apărut mai multe bijuterii misterioase. Așa că internauții s-au gândit imediat că printre acestea s-ar putea ascunde și inelul de logodnă. Iată, însă, că adevărul este cu totul altul.

„Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla, veți afla cu siguranță.”, a declarat prezentatoarea pentru click.ro.

Citește și Cât de bine seamănă Andreea Marin cu mama sa. Mesajul emoționant al vedetei la ceas aniversar. „De aici am plecat la drum către lumea cea mare, acum 48 de ani”. Foto!

Adrian Brancoveanu si Andreea Marin
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin

„Trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele”

Deși nu a fost încă cerută în căsătorie, Andreea Marin este foarte fericită alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor și rar vorbesc despre sentimentele lor. În cadrul aceluiași interviu însă, fosta zână a surprizelor a vorbit sincer despre relația sa și despre ceea ce simte în acest moment.

„Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, știu ce îmi place.

Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior. Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat.

Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății”, a precizat prezentatoarea.

Citește și Detalii despre ce îndura Andreea Marin în căsnicia cu Ștefan Bănică. Ce îi făcea bărbatul când mergeau în concediu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...