A născut fără să știe că este însărcinată. Cazul unei tinere i-a uimit pe medici

Ana Anitoiu 23.10.2020, 08:28
A născut fără să știe că este însărcinată. Cazul unei tinere i-a uimit pe medici

O tânără a născut fără să știe că este însărcinată. A devenit mamă imediat ce a ajuns la spital, cu dureri insuportabile. Cazul ei i-a uimit pe medici.

Ce a spus tânăra, după ce a născut, fără să fi știut că a fost însărcinată

Holly Henton, o tânără în vârstă de 23 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, era însărcinată în nouă luni atunci când a ajuns la spital, dar habar n-avea de sarcină.

Tânăra a povestit că nu a avut nici un indiciu că ar fi rămas însărcinată. Avea cicluri menstruale regulate. S-a îngrășat puțin, dar nu atât cât să se gândească la o sarcină. A crezut mai degrabă că a pus câteva kilograme, mai ales pe coapse, din cauză că a exagerat cu ciocolata, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Apoi, brusc, a început să simtă crampe foarte puternice. A crezut că s-ar putea liniști, dar acestea au devenit și mai puternice. Mama ei a chemat o ambulanță. Când a ajuns la spital, medicii i-au dat ei și mamei sale vestea șocantă. Nu, nu era nimic grav. Era doar însărcinată în 41 de săptămâni.

A născut fără să știe că este însărcinată. Cazul unei tinere i-a uimit pe medici
A născut fără să știe că este însărcinată. Cazul unei tinere i-a uimit pe medici

Șocată de veste și în plin travaliu, tânăra a fost dusă de urgență în sala de operații, pentru a naște prin cezariană.

”Îmi venea menstruația normal, nu se întâmpla nimic neobișnuit. M-am îngrășat puțin, dar nimic încât să mă gândesc că aș putea fi însărcinată. Nu avusesem niciun simptom normal, nici pofte, boli sau greață”, a spus Holly Henton.

Tânăra din Regatul Unit nu s-a ferit de petreceri, pe timpul sarcinii, și că regretă acest lucru. Dacă ar fi știut că urma să devină mamă, ar fi fost mai atentă.

Ce s-a întâmplat, după nașterea-surpriză

Holly Henton a spus că după ce a primit vestea cea mare, nu mai știe exact ce s-a întâmplat. Își amintește doar că alergau oameni în jurul ei, iar ea era foarte speriată. La un moment dat, băiețelul ei, de 3,5 kilograme, a fost pus în brațele bunicii lui.

”Abia atunci m-a lovit. Am început să plâng și am spus că nu mă simt pregătită pentru așa ceva. M-am gândit că voi fi o mamă singură și că nu mă voi putea descurca.

Nu am avut acea legătură instantanee pe care o ai cu copilul, atunci când te aștepți să apară în viața ta și te pregătești pentru asta. Însă, mi-am spus că trebuie să mă mobilizez și să am grijă de acest copil”, a spus ea.

Apoi, cu sprijinul mamei ei și al prietenilor, tânăra a început să formeze o legătură specială cu fiul ei, Theo. Acum, la șapte luni de la naștere, femeia nu își poate imagina viața fără fiul ei și este fericită că băiatul ei este sănătos, în ciuda stilului de viață haotic pe care l-a avut ea în timpul sarcinii.

Tânăra s- despărțit de tatăl fiului ei în luna august a anului trecut. După nașterea surpriză, l-a contactat. Au decis amândoi să rămână prieteni, pentru a-și crește fiul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...