A murit Vera Putina. De ce se spune că este „adevărată mamă” a liderului rus

Ana-Maria Tudor 02.06.2023, 09:56
A murit Vera Putina. De ce se spune că este „adevărată mamă” a liderului rus

De-a lungul multor ani, Vera Putina a pretins că este mama adevărată a lui Vladimir Putin, actualul lider de la Moscova. Potrivit relatărilor, se spune că Putin ar fi rezultat dintr-o aventură pe care Vera a avut-o cu un bărbat căsătorit. Cu toate acestea, Vladimir Putin a negat ferm aceste afirmații pe parcursul timpului.

Vera Putina a murit

Conform publicației britanice Mirror, s-a aflat joi că presupusa mamă biologică a lui Putin, Vera Putina, a murit în sărăcie în Tbilisi, capitala Georgiei. De-a lungul anilor, Vera a afirmat că Putin este fiul ei, rezultat în urma unei relații pe care a avut-o cu un bărbat căsătorit.

Pe parcursul vieții, Vera Putina a dezvăluit că l-a trimis pe Putin în Rusia atunci când acesta avea doar 10 ani. Se spune că președintele rus a avut o copilărie dificilă, marcată de abuzuri și neglijență din partea tatălui său vitreg, Georgi, în orașul Metekhi, din Georgia.

Vera a afirmat că l-a trimis pe Vladimir Putin să locuiască cu bunicii săi în Ochyor, Rusia, din cauza abuzurilor pe care le-a suferit în copilărie. Aceasta a afirmat în timpul vieții că îl alinta pe liderul rus „Vova”, iar cu toate că regimul de la Moscova a respins vehement aceste afirmații, considerându-le „o prostie”, femeia a prezentat în timp mai multe fotografii în care susținea că acestea sunt cu „fiul ei”. În plus, există o asemănare izbitoare între persoană din fotografiile respective și liderul rus.

Potrivit celor mai recente informații, după o perioadă lungă de sărăcie, Vera a încetat din viață la vârsta de 97 de ani. Într-unul dintre interviurile sale, ea si-a exprimat dorința de a nu muri fără că „Vova” (n.r. Vladimir Putin) să o vadă și să îi vorbească măcar o dată.

”Îl văd adesea în visele mele, dar nu vrea să vorbească cu mine. Atât în ​​viață, cât și în vise, este supărat pentru ceea ce am făcut, nu mă poate ierta”, susținea ”adevărata mamă” a lui Putin.

Liderul rus a fost abuzat psihic în copilărie

Femeia a relatat că, deși Georgi nu l-a agresat fizic pe copil, Vladimir Putin nu-și ascundea antipatia față de el. Tatăl vitreg amenința adesea că îl va alunga din casă și nu vorbea cu el.

”Nu l-a agresat fizic pe copil, dar Vova nu și-a ascuns antipatia față de el. A amenințat adesea că îl va da afară pe ‘nenorocitul’ din casă. Nu vorbea deloc cu copilul. Vova suferea și îl ura, dar îi era și frică de bărbat și nu îndrăznea să ridice vocea” mai spunea presupusă mama a președintelui.

În arhivele din orașul Metekhi se regăsește un anume Vladimir Putin care a fost înscris la școala din Metekhi între anii 1959 și 1960, fiind înregistrat ca georgian, nu rus. Această informație adaugă un element interesant la povestea vieții timpurii a lui Putin și arată că aspectele legate de naționalitate și origine au jucat un rol în identitatea sa. În schimb, versiunea oficială a copilăriei lui Vladimir Putin indică că s-a născut în 1952 la Sankt Petersburg și a fost al treilea fiu al cuplului rus Vladimir Putin Sr. și Maria Shelomova. Potrivit acestei versiuni, ambii părinți ai lui Putin au murit în anii 1990, iar el afirmă că frații săi au decedat la o vârstă fragedă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe