A murit un nume uriaș de la PRO TV: „Să te odihnești în pace!”

Badea Violeta 04.06.2023, 17:39
A murit un nume uriaș de la PRO TV: „Să te odihnești în pace!”

Doliu imens la Pro TV. S-a stins din viață unul dintre cei mai vechi și apreciați oameni din trust. De-a lungul timpului, acesta a adus zâmbete pe chipurile colegilor săi și i-a ajutat cu tot ce i-a stat în putință. Cu siguranță, nimeni nu-l va putea uita niciodată. Iată despre cine este vorba!

Doliu uriaș la Pro TV. A murit unul dintre cei mai vechi oameni din trust

E durere mare duminică, 4 iunie, la Pro TV. În urmă cu puțin timp, postul din Pache Protopopescu a pierdut un om îndrăgit și apreciat de toți colegii.

Vestea tristă a fost dată de actrița Nuami Dinescu, cea care a făcut parte din mai multe producții semnate de Ruxandra Ion. Ea a vorbit foarte frumos despre Marius, regretatul cameraman care a încetat din viață, mărturisind că pierderea sa este una deosebit de grea pentru întregul trust Pro.

„Nu știu cine a aflat primul că îl deranja povestea asta, dar noi, miștocari toți, îl necăjeam de câte ori prindeam ocazia. Cine avea la îndemână o lămâie, o tăia și se ducea lângă el. Se strâmba tot și i se ridica, pur și simplu, părul la ceafă. Și râdeam de ne prăpădeam, râdea si el, era un hohot de râs în platou mereu pe tema asta.

Niciodată, dar niciodată nu s-a supărat pe copilăriile noastre, dimpotrivă. Când ne vedea cu lămâia în mână, fugea să se ascundă. Ce copil mare! Nu ne-am mai văzut demult, dar, după ce ți se despart drumurile, toți oamenii care ți-au intrat în suflet rămân acolo, indiferent cât timp a trecut.”, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

Citește și Tragedie pentru Andi Moisescu. Vedeta PRO TV este în doliu!

Marius, fostul coleg al lui Nuami Dinescu
Marius, fostul coleg al lui Nuami Dinescu

„Îmi vine sa plâng”

Nuami Dinescu a continuat „știu, oamenii buni rămân și după zeci de ani în locurile lor din viețile noastre, nu-i schimbă nimic, nu-i inraieste nimic…„Tu ai făcut piureul ala de urzici? Ca din mâna ta mănânc‘”.

Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.

Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța. Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit. Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese.

Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a mai transmis actrița în mediul online.

Citește și Vedeta PRO TV care a văzut moartea cu ochii. A fost la un pas de înec și a rămas cu traume: „M-a salvat tatăl meu!” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...