A murit la doar 28 de ani. Doliu mare la Hollywood, cum a fost găsit actorul

Anca Manolica 21.02.2023, 12:23

Este din nou doliu în lumea cinematografiei. Actorul Jansen Panettiere, un copil-vedetă al anilor 2000 și fratele cântăreței Hayden Panettiere, a murit la vârsta de numai 28 de ani. Potrivit presei internaționale, acesta s-a stins din viață duminică, 19 februarie, dar nu a fost încă precizată cauza decesului.

Jansen Panettiere a murit la doar 28 de ani

O sursă apropiată familiei a dezvăluit că fratele mai mic al actriței Hayden Panettiere a murit în weekendul ce tocmai a trecut, la New York. Cauza morții sale este deocamdată necunoscută, o sursă The Sun spunând că acesta a fost găsit decedat în apartamentul său din nordul statului.

O anchetă este în curs de desfășurare, potrivit reprezentantului surorii sale, dar se pare că forțele de ordine nu suspectează un act criminal. Cu toate acestea, moartea tânărului actor este învăluită în mister, având în vedere că în weekend Jansen publicase o fotografie pe rețelele sociale cu ultima sa lucrare. Postarea este folosită acum pentru a-i aduce un omagiu vedetei.

De altfel, acesta obișnuia să își promoveze destul de des lucrările de artă inspirate din graffiti în mediul online și avea un site dedicat operelor sale. O parte din încasări mergeau către diverse cazuri umanitare.

„Am început să pictez problemele mele, care au devenit soluția mea. 3% din toate achizițiile merg către #@weareallukrainians2022”, scrie în biografia lui de pe Instagram.

„Sunt o persoană bună. Nu fac nimic ilegal ilegal sau, cel puțin, nu fac lucruri ilegale care să rănească oamenii din fața mea. Am consumat droguri, dar nu fur. Nu vreau să spun că oricine care a furat vreodată ceva este o persoană rea. Adică am și eu momentele mele, ca toată lumea. Eram frustrat de toată treaba cu actoria așa că mă descărcam pe lucruri ciudate, cum ar fi hainele”, este descrierea artistului de pe site-ul oficial.

Jansen Panettiere
Jansen Panettiere

Avea o carieră de 21 de ani în spate

Născut la 25 septembrie 1994, în Palisades, New York, Panettiere și-a făcut debutul în actorie în 2002 cu un rol vocal în serialul de animație Midori’s Nintendoland Bakery, pe care l-a urmat cu apariții în serialele Even Stevens, de pe Disney Channel, sitcomul Hope & Faith și drama Third Watch. În anul următor a dat voce personajului recurent Periwinkle din Blue’s Clues.

Actorul a jucat alături de sora sa Hayden în filmul Disney Channel din 2004 Tiger Cruise, inspirat de evenimentele din timpul atacurilor teroriste de la 11 septembrie.

Jansen Panettiere a completat anii 2000 cu roluri vocale suplimentare în Robots, Ice Age: The Meltdow” și comedia de acțiune The X’s de la Nickelodeon, precum și cu apariții pe ecran în The Babysitters din 2007, The Secrets of Jonathan Sperry din 2008 și The Perfect Game din 2009.

Ultimul rol al lui Panettiere a fost în comedia romantică Love and Love Not din 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...