A murit actorul Brad William. Era cunoscut pentru rolul din serialele Orange is the new black sau Dexter

Ana Anitoiu 02.12.2022, 11:06
A murit actorul Brad William. Era cunoscut pentru rolul din serialele Orange is the new black sau Dexter

A murit actorul american Brad William, care era cunoscut pentru rolul din serialele „Orange is the new black” și „Dexter”. Artistul, care a fost și jucător de fotbal american, a decedat în somn, marți, 29 noiembrie. Avea 56 de ani.

Actorul Brad William a murit în somn

Cauza morții lui Brad William, care a interpretat personajul Desi Piscatella în serialul „Orange Is The New Black” și l-a jucat pe Tony Tucci în serialul „Dexter”, este deocamdată necunoscută.

Totuși, într-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram pe 15 mai 2021, actorul a dezvăluit că avea o arteră blocată în proporție de 90%. Într-un alt mesaj, publicat pe 29 iunie, el a spus că i-au fost scoase două stenturi din inimă, splina și jumătate din pancreas pentru a îndepărta o tumoare de mărimea unei mingi de golf.

A murit actorul Brad William. Era cunoscut pentru rolul din serialele Orange is the new black sau Dexter
Brad William

Brad William, între actorie și fotbal american

Născut pe 10 aprilie 1966, în Columbus, Nebraska, și crescut în Littleton, Colorado, actorul Brad William a jucat fotbal american la Universitatea din Arizona. El a fost recrutat de New York Giants și tranzacționat la Denver Broncos.

Ca jucător de fotbal american, Brad William a fost activ între anii 1989 și 1994. După ce s-a retras din sport, s-a dedicat actoriei, începând din 1994, cu câteva reclame, și până la finalul vieții sale. El a mai jucat în serialul „Justified”, precum și în filme ca „Cercul de foc/ Pacific Rim” și „World Trade Center”. Totodată, a avut roluri episodice în „CSI”, „Crossing Jordan” și „Judging Amy”.

Brad William s-a căsătorit cu actrița Katelin Chesna Henke în anul 2001, după ce au lucrat împreună la serialul „Going to California”. Însă, mariajul lor nu a durat până la adânci bătrâneți. Cei doi au divorțat în anul 2008.

Ulterior, actorul s-a recăsătorit cu o altă femeie, Sonja Henke. Alături de aceasta, a crescut un fiu vitreg, Aaden, și o fiică vitregă, Leasa. Actorul avea și un nepot, Amirah.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...