A mai fost descoperit un iubit celebru al Prințesei Diana. În trecut a negat cu vehemență, dar fosta soție l-a dat de gol

Ioana Bucur 27.01.2021, 18:15
A mai fost descoperit un iubit celebru al Prințesei Diana. În trecut a negat cu vehemență, dar fosta soție l-a dat de gol

Secretele celei care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii încep să iasă la iveală. A mai fost descoperit un iubit celebru al Prințesei Diana. În ciuda dezvăluirilor, în trecut, a negat orice relație amoroasă cu ea, însă a fost dat de gol chiar de fosta sa parteneră. Detalii uluitoare despre relația interzisă de la Palatul Buckingham.

A mai fost descoperit un iubit celebru al Prințesei Diana

Chiar când credeau că pot răsufla ușurați, Prințul Charles și Camilla au devenit, din nou, două dintre cele mai disprețuite persoane din Marea Britanie. Valul de ură a lovit Palatul Buckingham după lansarea celui mai nou sezon al producției „The Crown”, ce a prezentat, îndepărtându-se mai mult sau mai puțin de evenimentele reale, relația și logodna lui Charles cu Lady Diana. Povestea sfâșietoare a readus în atenția publicului detalii puțin cunoscute despre viața familiei regale britanice. Secretele au început să iasă la lumină, rând pe rând, iar printre cele mai șocante este faptul că a mai fost descoperit un iubit celebru al Prințesei Diana.

Este vorba despre nimeni altul decât Bryan Adams. Cu toate că nu este prima oară când se zvonește că cei doi ar fi avut o relație secretă, Adams a negat întotdeauna acuzațiile. Lovitura cea mare a venit chiar de la fosta sa parteneră. Cecile Thomsen, fostă „Bond Girl”, și artistul  au format un cuplu vreme de 12 ani. Actrița a dezvăluit că Adams a înșelat-o cu Prințesa Diana.

„Stăteam în biserică, iar emoțiile erau amestecate”

În ciuda faptului că Bryan Adams a negat mereu amantlâcul, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani îl contrazice vehement.

„Știam că Diana are o aventură cu el. Bryan îl cunoştea foarte bine pe Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei. El i-a prezentat-o lui Bryan pe Diana. Prima dată când Bryan a întâlnit-o, nu am fost invitată. Relaţia noastră a fost o una furtunoasă, iar relaţia lui Bryan cu Diana nu a făcut-o mai uşoară”, a spus Cecile Thomsen, pentru Daily Mail.

Mai mult, actrița a dezvăluit că a acceptat să îl însoțească la înmormântarea Prințesei Diana, unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: „Stăteam în biserică, iar emoțiile erau amestecate”, a povestit ea.

Despre cine se spune că ar fi fost un iubit celebru al Prințesei Diana
Bryan Adams, reacții ciudate

Cum a reacționat presupusul iubit celebru al Prințesei Diana, când a aflat că fusese trădat

Bryan Adams a acceptat să vorbească despre zvonurile potrivit cărora el era acel „iubit celebru al Prințesei Diana”. În 2018, invitat la „Watch What Happens Live”, a fost întrebat de Andy Cohen, gazda emisiunii, dacă a trăit o poveste de dragoste cu Lady Di și dacă o vizita la Palatul Buckingham:

„Există multe zvonuri că tu și Prințesa Diana ați fost cândva implicați într-o relație amoroasă. Mojordomul ei a confirmat că obișnuia să te strecoare în Palatul Kensington. Cum au caracteriza relația ta cu prințesa Diana?”, a spus moderatorul Andy Cohen.

Cu toate că, inițial, a încercat să glumească, spunând că „nu mă furișa ea înăuntru, mă rostogoleam eu”, Adams a devenit ezitant, încurcându-se din ce în ce mai tare pe măsură ce căuta cuvintele potrivite: „Ea era doar…eram foarte buni prieteni”. Când a aflat despre dezvăluirile făcute de Cecile Thomsen, Adams nu a ezitat să își exprime nemulțumirea:

„Domnișoara Thomsen nu știe nimic despre prietenia mea cu Diana. Este doar o presupunere”, a declarat Bryan Adams.

Urmăriți Impact.ro și pe