A jurat că nu-i mai trebuie bărbați însurați. Pedeapsa în stil mafiot a unei soții înșelate

Iancu Andreea 05.12.2020, 16:06
A jurat că nu-i mai trebuie bărbați însurați. Pedeapsa în stil mafiot a unei soții înșelate

Întortocheate sunt căile dragostei, mai ales când vorbim despre un trio într-o relație conjugală. Pentru că a fost trădată, o soție înșelată a apelat la o pedeapsă în stil mafiot pentru a-i da o lecție amantei. Femeia a chinuit-o atât de rău pe amantă încât aceasta a jurat că nu-i mai trebuie bărbați însurați. Cazul a ajuns tocmai pe masa polițiștilor din Iași.

Pedeapsă în stil mafiot pentru o tânără din Iași

Polițiștii din Iași au fost nevoiți să se confrunte cu o situație neașteptată, din cauza unui scandal marital. Pentru că o soție a descoperit că partenerul său de viață o înșela, femeia a ales să își facă singură dreptate. Aceasta a recurs la o pedeapsă în stil mafiot pentru tânăra alături de care soțul său petrecea timpul. Femeia a folosit tratamente dure față de amantă, până când aceasta din urmă a jurat că nu va mai avea legături cu bărbații însurați, conform bzi.ro.

Amanta este cea care a depus o sesizare la Poliție, susținând că a fost răpită și sechestrată într-o casă, la comanda unei alte femei. În urmă cu doar câteva zile, tânăra fusese dusă într-o locație, unde a fost umilită de către soția iubitului său. După ce a reușit să scape, femeia a ajuns în fața polițiștilor care au demarat o anchetă. Biroul de Investigații Criminale și mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții la domiciliile celor suspectați pentru comiterea acestor fapte extrem de grave, care i-ar putea priva și pe ei de libertate.

Un cuplu din Iași a ajuns în atenția polițiștilor după un scandal între soția înșelată și amantă
Un cuplu din Iași a ajuns în atenția polițiștilor după un scandal între soția înșelată și amantă

Suspecții ar putea ajunge după gratii

Scenariul, desprins parcă din filme, a făcut ca oamenii legii să acționeze timp de două ore în cadrul anchetei care avea să dezvăluie cine sunt persoanele responsabile. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași au confirmat pentru sursa citată că descinderile din Păcureț sunt reale și că ancheta se află în desfășurare. Așadar, povestea cu iz de Caragiale este una reală și a avut loc într-o localitate din Iași.

Potrivit sursei menționate, oamenii legii au găsit trei suspecți în cazul tinerei batjocorite de către soția înșelată. Deși ancheta încă nu s-a finalizat, cei găsiți vinovați ar putea petrece mai mult timp în spatele gratiilor. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă se dovedește că aceștia au comis faptele extrem de grave pentru care sunt acuzați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...