A început războiul între Antonia și Iulia Albu. Cum a fost jignită artista

Diana Dumitrache 06.07.2020, 10:34

Iulia Albu, atac la Antonia, considerată cea mai frumoasă cântăreaţă din România! Criticul de modă are numai cuvinte negative la adresa iubitei lui Alex Velea.

Antonia, luată în vizor de Iulia Albu

Deşi Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România, artista nu scapă de ochii vigilenţi ai Iuliei Albu. Criticul a taxat-o pentru apariţia într-o reclamă la bijuterii.

antonia, iulia albu, razboi antonia iulia albu
A început războiul între Antonia și Iulia Albu. Cum a fost jignită artista

Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante.
Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică.

Sub sloganul “este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe TV că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poartă diamante. Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?, a comentat Iulia Albu pe o reţea de socializare.

Fanii artistei i-au luat imediat apărarea

Se pare că Antonia nu a dorit să comenteze, însă fanii cântăreţei i-au luat, aşa cum era de aşteptat, apărarea.

Antonia e şi ea om, poate nu a avut femeia timp să meargă la întreţinere la unghii. Care e problema ta Iulia? Este uşor să arătam cu degetul în stânga şi-n dreapta… Dar la ţine tu te uiţi? Crezi că tu eşti perfectă?, a scris unul dintre internauţi.

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu frumos, extrem de apreciat de fani. Iar asta se datorează faptului că cei doi se iubesc sincer. Acestia trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, din relația lor rezultând doi copii: Domninic și Akim. Cântăreața mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...