A fost ucisă pentru 186 de lei. Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață

Daniela Alexandru / 01.12.2020, 15:22
A fost ucisă pentru 186 de lei. Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață

Ucisă pentru 186 de lei. „Pepelea”, pe numele său Constantin Dumitru a ucis-o pe Aurica Anghel pentru o sumă de bani pe care femeia o avea asupra sa. Anchetatorii spun că infractorul a lovit-o în cap pe femeie cu o bucată de fier beton și i-a ascuns trupul neînsuflețit. Recidivistul tocmai ce ieșire din închisoare, unde executase o pedeapsă pentru tâlhărie și în trecut fusese condamnat tot pentru omor.

Ucisă pentru 186 de lei

Criminalul, amic cu concubinul femeii, aflase că aceasta are bani pentru că tocmai ce îl ajutase pe amicul său la niște lucrări. Femeia era cunoscută cu afecțiuni psihice și primea o pensie de handicap. Din cauza afecțiunilor de care suferea Aurica Anghel se lăuda, prin sat, că a strâns „la ciorap” câteva zeci de milioane de lei vechi, iar asta este posibil să-i fi adus sfârșitul.

Crima a avut loc în vara anului trecut și după șase luni de investigații, în care au fost așteptate rezultatele expertizelor efectuate în dosar, criminalul a putut fi reținut și pus sub acuzare, pe 21 februarie 2020. Un complet al Tribunalului Buzău l-a condamnat pe Constantin Dumitru la închisoare pe viață, ținând cont și de faptul că este recidivist, dar și de faptul că omorul a fost plănuit și violent. Decizia nu este însă definitivă.

Crima îngrozitoare a avut loc la Tăbărăști, în județul Buzău

Potrivit surselor judiciare, citate de adevarul.ro instanța a obligat inculpatul la 10.000 lei cheltuieli judiciare către stat, din care 880,30 lei contravaloarea raportului de necropsie, 3.250 lei plus 1.880 lei expertizele genetice judiciare.

Femeia fusese văzută, ultima dată, pe 17 iunie, apoi a dispărut. Zile în șir au căutat-o jandarmi, polițiști și angajați ai Primăriei Gălbinași, iar când corpul acesteia a fost găsit, la marginea unei păduri, au putut face dovada că „Pepelea” este criminalul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI