A fost reținut bărbatul care s-a filmat făcând fapte reprobabile în stațiunea Mamaia. Ce riscă acum acesta

Elena Avramescu 13.08.2021, 19:08
A fost reținut bărbatul care s-a filmat făcând fapte reprobabile în stațiunea Mamaia. Ce riscă acum acesta

Vlad Oboziuc a ajuns în arest. Tânărul din București, care, în urmă cu câteva zile, s-a filmat în timp ce arunca scaune în mașinile de la parterul hotelului în care era cazat, dar și cu sticle în oamenii care treceau prin zonă, a fost reținut de polițiștii din Mamaia. Va sta 24 de ore la Arestul poliției din Constanța, iar magistrații vor decide mâine dacă îl lasă în libertate sau îl trimit după gratii pentru 30 de zile. E acuzat de distrugere și tulburarea ordinii publice.

Bărbatul care s-a filmat făcând fapte reprobabile în stațiunea Mamaia

Tânărul din București, care venise la Mamaia cu mai mulți prieteni, a pus pe rețele sociale filme în care apărea distrugând câteva mașini pe care arunca un scaun. Apoi arunca din balconul hotelului o sticlă care se spărgea cu zgomot chiar în spatele a două tinere. Faptele reprobabile ale individului au stârnit un val uriaș de indignare și pentru că a oprit în stațiune două femei cărora, în schimbul a 2000 de lei, le-a cerut să le facă rău copiilor din brațe.

Inițial nu au existat plângeri impotriva lui dar, după apariția imaginilor, polițiștii s-au autosesizat și l-au citat la sediul din Mamaia. A venit însoțit de două avocate și s-a arătat surprins că a fost chemat la audieri și pentru faptele sale și-a cerut scuze. Bîrbatul a invocat că era băut. Între timp însă a apărut și prima plângere. Este vorba de un tânăr, căruia individul i-a aruncat ochelarii de la balcon și l-a umilit în fața altor prieteni. Polițistii l-au reținut și l-au trimis în arestul din Constanța pentru următoarele 24 de ore.

Barbatul care s-a filmat facand fapte reprobabile in statiunea Mamaia
Barbatul care s-a filmat facand fapte reprobabile in statiunea Mamaia

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a spus Andrea Iliescu, IPJ Constanța.

Acum decizia finală stă în mâinile magistraților de la Judecătoria Constanța. Ei vor decide dacă individul este un pericol public pentru cei din jur și vor dispune arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. În caz contrar el poate fi cercetat fie în arest la domiciliu, fie sub control judiciar.

Vlad Oboziuc este de fel din Galați, însă de ceva vreme locuiește în București, unde se laudă că și-a achiziționat un apartament de 300.000 de euro, conduce un bolid de lux și deține un studio de videochat. Tânărul practică sporturi de contact ș nu este la prima abatere. În 2019 a fost urmărit penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...