A fost celebră în anii 2000 în România, iar acum se mută din țară. Vedeta vrea să emigreze în Austria (Exclusiv)

Iancu Andreea 19.05.2022, 08:14

Se bucură de succes în România, fiind un nume celebru încă din perioada anilor 2000, însă nu exclude și varianta mutării din țară. O vedetă care făcea furori în trecut ia în considerare să emigreze în Austria, împreună cu familia sa, mai ales că are o mulțime de prieteni și rude peste hotare. Iată ce o împiedică deocamdată să face acest pas important.

Vedeta celebră în România care se gândește să emigreze în Austria

A devenit cunoscută în cadrul unei trupe care făcea furori în România anilor 2000 și, deși astăzi a ales să stea mai departe de lumina reflectoarelor, aceasta se bucură de aprecierea fanilor în continuare. Totuși, vedeta se gândește serios să emigreze într-o altă țară, ea și partenerul său de viață luând în calcul Austria. Cei doi au rude și prieteni în acest colț al lumii astfel că adaptarea nu ar fi dificilă.

Chiar dacă poate părea simplu să împachetezi și să pornești pe o altă cale în viață, Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu, sunt doi părinți responsabili. Chiar dacă iau în calcul mutarea peste hotare, vedeta și partenerul ei se gândesc în primul rând la copii. Cuplul are împreună un fiu și o fiică, cărora trebuie să le asigure o creștere armonioasă. Dincolo de faptul că așteaptă ca cei mici să mai crească, fosta membră a trupei Candy a mărturisit într-un interviu recent că este nevoie să analizeze în detaliu ideea unei posibile emigrări.

„Da, intenționăm să ne mutăm în altă țară. Dar deocamdată mai avem treburi de rezolvat aici. Noi cred că am putea să ne adaptăm oriunde ne-am hotărî să ne mutăm. Când vom face pasul ăsta, la un moment dat, vom analiza amănunțit toate aspectele. Stăm foarte bine la capitolul adaptare în altă locație. Ne-ar plăcea în Austria, avem acolo rude și prieteni, dar nu se știe deocamdată. Avem încă treabă aici, vom alege când vor mai crește copiii puțin.”, a povestit Giulia pentru playtech.ro.

Vedeta celebră în anii 2000 care se mută din țară
Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu

Vacanță de vis alături de copii. Ce destinație preferă familia

Deocamdată, Giulia și soțul său au ales să se bucure de o vacanță pe cinste, într-un loc despre care aveau o altă impresie până să îl descopere. Cuplul a sărbătorit în avans cei 10 ani de căsătorie cu o escapadă romantică în Dubai. Cu cei mici rămași acasă cu bunicii, Giulia și Vlad Huidu s-au bucurat de o destinație superbă, apreciată tot mai mult de pasionații de călătorii.

„Urmează să sărbătorim 10 ani de căsătorie, pe 15 iunie. Recent, am făcut o preaniversare. Am fost doar noi doi în Dubai. Pot spune că a fost cea mai frumoasă vacanță în doi până în acest moment, nici nu cred că va putea fi egalată în curând. A fost specială, și eu și Vlad am fost surprinși de această destinație pe care o percepeam altfel, până să ajungem acolo.

Ne-am dat seama că e extraordinar și că tot ce ne imaginasem noi despre Dubai era total diferit. Am stat șase zile, iar copiii au rămas cu bunicii. Au fost ținuți în frâu, ei sunt mai stricți. Mami și tati îi răsfață puțin mai mult.”, a mai dezvăluit Giulia.

Totuși, cei doi părinți nu îi uită și pe cei mici, astfel că Giulia, Vlad și micuții lor urmează să se bucure de o vacanță în familie în Grecia, pe care au programat-o pentru această vară. Pasionați de călătorii, dar îndrăgostiți de unele destinații, aceștia vor ajunge în aceeași locație pe care au mai bifat-o pe lista lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...