A cumpărat o caserolă cu rucola însă ce a descoperit în ea când a ajuns acasă l-a lăsat fără cuvinte. Românul a pus imediat poza pe Facebook

Stan Filon 09.05.2022, 12:02
A cumpărat o caserolă cu rucola însă ce a descoperit în ea când a ajuns acasă l-a lăsat fără cuvinte. Românul a pus imediat poza pe Facebook

Surpriză neplăcută pentru un român care a făcut recent cumpărăturile la Kaufland! Bărbatul a achiziționat alimentele necesare pentru familia sa, iar printre acestea s-a regăsit și o caserolă de rucola. A stat la coadă, a plătit, a ajuns acasă și și-a așezat cumpărăturile în frigider. A pus și rucola în frigider pentru a o folosi mai târziu. Când i s-a făcut poftă de rucola, bărbatul a luat caserola din frigider, iar când a deschis-o a avut parte de o surpriză tare neplăcută.

Ce a descoperit un român în caserola de rucola

Un bărbat care a avut poftă de rucola s-a lecuit pe loc! Bărbatul din Huși a cumpărat o caserolă de rucola din Kaufland, iar când a deschis-o acasă a rămas șocat. Printre frunzele de rucola bărbatul a găsit și un melc. Bărbatul din Huși a pozat produsul în interiorul căruia se găsea musafirul nepoftit, iar poza a postat-o imediat pe reţelele sociale, potrivit bzv.ro.

Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai haioase, însă acestea nu au soluționat nicidecum problema prezenței melcului în caserola cu rucola.

Ce a descoperit un roman in caserola de rucola
Ce a descoperit un roman in caserola de rucola

„Ce salată e aia fără și cărniță pe lângă?”

„Păi ce salată e aia fără și cărniță pe lângă? Cochilia aia sigur e delicatesă….o mănânci o dată în viață (că după nu mai ai dinți)”, „Bine ca nu e un șerpișor… ca la alții”, „Pai, ar trebui sa se bucure….Am putea spune ca poate prepara rucola cu melc, este comestibil”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Dar ce este și la ce se folosește, mai exact rucola, planta care atrage ca un magnet și melcii, astfel încât nu se despart de ea nici măcar atunci când aceasta ajunge în caserolă? Ei bine, beneficiile ei sunt cunoscute de foarte mult timp, chiar dacă în România nu prea era cunoscută, în urmă cu câțiva ani.

1. Un super aliment ce combate cancerul

Rucola face parte din familia de crucifere, împreună cu broccoli, conopida şi varza. Aceste legume au un conţinut bogat în fibre şi antioxidanti şi, de asemenea, în glucozinolaţi, care, conform studiilor, reduc riscul apariţiei cancerului.

2. Asigură o bună hidratare

Rucola are 90% apă. De aceea este un aliment răcoritor, perfect pentru zilele călduroase de vară, când avem nevoie de bună hidratare a organismului.

3. Contribuie la sănătatea oaselor

Rucola este plină de vitamina K, necesară pentru sănătatea oaselor, pentru absorbţia calciului în oase şi dinţi. Jumătate de cană de rucola conţine 10.9 micrograme de vitamina K. Trei căni de rucola consumate zilnic vor furniza corpului 100% din necesarul zilnic de vitamina K.

4. Reduce inflamaţiile din corp

Rucola ajută și la reducerea inflamațiilor din corp, deoarece conţine indoli-3-carbinol şi izotiocianate, despre care s-a dovedit că suprimă producerea inflamaţiilor în organism. Astfel, aceasta ajută la energizarea şi mobilitatea corpului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...