A avut sau nu Denise Rifai o relație cu Gică Popescu? Cum s-a apărat vedeta TV

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 09.01.2022, 16:49

A avut sau nu Denise Rifai o relație cu Gică Popescu? Vedeta TV a răspuns unui zvon conform căruia ar fi format un cuplu cu fostul căpitan al Naționalei de fotbal, care este căsătorit cu o cumnată a lui Gică Hagi. Realizatoarea de la Kanal D a explicat ce s-a întâmplat între ei doi într-o fotografie ce ar fi surprins un gest tandru.

Denise Rifai, despre presupusa relație dintre ea și Gică Popescu

Denise Rifai a transmis un mesaj prin care a negat că ar fi avut o legătură amoroasă cu Gică Popescu. Vedeta TV a apărut într-o fotografie lângă fostul mare fotbalist care ar fi părut că îi ținea o mână pe talie, într-un restaurant din București. Realizatoarea de televiziune a precizat că el, de fapt, își ținea mâna pe spătarul unui scaun, așa cum s-ar înțelege fără probleme și din imagine.

„O fotografie care semnifică un Dialog pur și simplu, desigur asta pentru cei ce nu vânează senzaționalul cu orice preț. Adică fără nicio urmă de atingere care ar fi putut fi ulterior interpretată ca un posibil gest de tandrețe. Dar, profesioniștii presei (cu ironie, n.r.) au inventat și atingerea în condițiile în care Gică Popescu stătea cu mâna fix pe spătarul scaunului, așa cum de altfel se distinge clar. Și încă un lucru a fost îndelung analizat: distanța de cca 30 de cm dintre cei doi subiecți la care se purta dialogul.

O distanță normală în contextul în care oamenii își vorbesc aproape la ureche pentru a se putea auzi în acest gen de localuri. Însă în opinia atotștiutoare a colegilor mei, eram deja subiectul unei extraordinare povesti de dragoste cu iz evident de amantlâc. Șocul însă nu se oprește aici. Din același articol am aflat cu stupoare și că sunt clienta casei, mare consumatoare de băuturi fine în acest local. Nu sunt nici asta.

Ce este incorect, deranjant, pe lângă aceste minciuni de mai sus, este și faptul că niciunul din cei care au (re)publicat articolul nu mi-au cerut un punct de vedere. Iar asta mi-a demonstrat cu precizie că trebuie să fiu pedepsită pentru că am fost invitată la o candidatură politică, pe care în final am și declinat-o…”, a reacționat Denise Rifai.

A avut sau nu Denise Rifai o relatie cu Gica Popescu Cum s-a aparat vedeta
Denise Rifai

Denise Rifai, despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Gică Popescu

De asemenea, Denise Rifai a povestit cum l-a cunoscut pe Gică Popescu. Vedeta TV a spus că cel care le-a făcut cunoștință a fost Rareș Bogdan, în primăvară, la botezul copilului lui Dorin Chiotea, unde fostul mare fotbalist venise alături de soția lui.

Denise Rifai a adăugat că din acel moment nu s-a mai întâlnit niciodată cu Gică Popescu, până în seara de sâmbătă, într-un restaurant din București. Acolo, fostul căpitan al Naționalei și al Barcelonei a întrebat-o despre candidatură, ea i-a răspuns, după care el i-a povestit pe larg un episod similar pe care l-a trăit la un moment dat.

Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D a precizat că Gică Popescu nu a căutat-o nici după ce a fost lansat zvonul referitor la o relație amoroasă între ei doi, de care ea a fost deranjată „cumplit”.  Vezi și cum arată bărbatul de care se îndrăgostește Denise Rifai!

Urmăriți Impact.ro și pe