La ce oră începe finala Survivor România 2021 pe Kanal D

Emanuela Pană 10.07.2021, 10:05
La ce oră începe finala Survivor România 2021 pe Kanal D

Cel mai popular, îndrăgit și urmărit reality-​show produs în țara noastră la ora actuală – Survivor România 2021 – a ajuns la final. Data oficială și ora la care va avea loc marea finală au fost anunțate! În ce zi vom afla numele câștigătorului și care sunt cei patru concurenți care au mai rămas în cursa pentru marele premiu, aflați în rândurile de mai jos.

La ce oră începe finala Survivor România 2021 pe Kanal D

Sezonul doi al Survivor România 2021 este pe cale să se încheie. Fanii show-ului de televiziune, care au urmărit cu interes parcursul concurenților în competiția acerbă ce s-a întins pe nu mai puțin de jumătate de an, așteaptă acum cu nerăbdare marea finală Survivor România 2021. În Republica Dominicană totul este în plină desfășurare, căci s-a dat startul noilor competiții.

Milioanele de români care au așteptat cu sufletul la gură acest moment află acum data la care are loc deznodământul show-ului care a impus în fața publicului adevărați eroi moderni. Așadar, caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 250.000 de lei va fi anunțat sâmbătă, 10 iulie, la Kanal D, de la ora 20:00.

A mai rămas puțin până la marea finală a sezonului 2, iar lupta a devenit și mai strânsă după eliminarea unuia dintre favoriții publicului. Vobim despre „războinicul“ Albert Oprea, care a părăsit competiția duminică seara. Întâmplarea face că, după ce a fost votat preferat timp de 10 săptămâni consecutive, publicul nu l-a mai vrut în competiția din Dominicană pe Albert, urmăritorii show-ului favorizându-i pe Zanni și pe Marius Crăciun.

Competiția Survivor a luat sfârșit și pentru Elena Marin, care a fost eliminată în ediția din 8 iulie, chiar în semifinalele concursului. Când a auzit verdictul dat de Daniel Pavel, „faimoasa“ a izbucnit în lacrimi.

A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas.

Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp, îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut.

Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată“, a spus Elena Marin plângând.

În ultima ediția a Survivor România 2021, sezonul 2, difuzată în această sâmbătă de la 20:00, telespectatorii vor putea alege câștigătorul competiției. Cei patru concurenți care au mai rămas în lupta pentru marele titlu vor avea parte de multă adrenalină, jocuri individuale și multe confruntări.

Citește și: Răsturnare de situaţie la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert, de fapt: „Mă sperie“

Cine sunt cei patru concurenți rămași în lupa pentru trofeu

Cu toate că fiecare dintre cei patru concurenți care au rămas în lupta își merită fără doar și poate locul în concurs, doar unul va reuși să plece acasă cu marele premiu și, bineînțeles, cu titlul de câștigător al Survivor România 2021.

Finala Survivor România 2021. La ce oră începe și cine sunt concurenții rămași în joc
Finala Survivor România 2021. La ce oră începe și cine sunt concurenții rămași în joc

Au îndurat foamea, frigul, căldura și mai presus de toate dorul de cei dragi și confortul cu care erau obișnuiți, altfel spus, și-au forțat toate limitele, și au dat tot ce-au avut mai bun pentru a reuși pe traseele din Dominicană, oferind celor de acasă un spectacol total al sportivitații, camaraderiei, fairplay-ului, dar și al slăbiciunilor omenești.

A mai rămas puțin până la marea finală, iar presiunea pe umerii lor este uriașă. Iată care sunt cei patru concurenți care vor lupta pentru trofeu în această seară: Maria Chițu, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Finaliștii vor primi suportul tuturor celor 41 de sportivi care au făcut parte din cele două echipe: echipa Faimoșilor, respectiv echipa Războinicilor. Toți vor fi prezenți în Republica Dominicană la marea finală.

 

Urmăriți Impact.ro și pe