7 filme online de dragoste. Trebuie să le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Daria Petrescu 14.12.2019, 19:03
7 filme online de dragoste. Trebuie să le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Top 7 filme online de dragoste pe care să le vezi în luna noiembrie. Printre cele mai vizionate se află Runaway Romance, Every Day sau Forever My Girl.

Filmele online de dragoste,  nu numai că îți fac timpul mai plăcut și te relaxează, dar te ajută să ai cât mai multe activități cu persoana iubită. Astfel că, în zilele de toamnă, vă puteți destined împreună, urmărind unul dintre filmele prezentate mai jos.

7 filme online de dragoste, pe care nu trebuie să le ratezi

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă

Filmul de dragoste a apărut pe 22 iunie 2018 și spune povestea a două fete ce încearcă să construiască din amintiri începutul unei povești de dragoste. Cu toate acestea, apropierea dintre ele le determină să lupte pentru a înfrunta lucrurile ce le despart. Regizorul este Bogdan Theodor Olteanu. El spune că “scenariul reprezintă dramatizarea în ficțiune a unor povești reale”.

 

Overboard

Filmul relatează povestea lui Leonardo și a lui Kate. El este un seducător egoist care face parte dintr-o familie bogată din Mexic, iar Kate este o mamă singură ce are grija de cei 3 copii ai săi. Kate e angajată de Leonardo să mențină curățenia pe iahtul său. Între ei se înfiripă o frumoasă relație de dragoste datorită amneziei pe care o are Leonardo după ce cade peste bordul iahtului.

 

Padmaavat

Acțiunea e plasată în Rajasthanul medieval, urmărind povestea unei regine măritate cu un rege nobil. Ea trăiește alături de el într-o fortăreață prosperă. Cu toate acestea, apar multe probleme după ce un sultan află despre frumusețea reginei și devine obsedat de aceasta.

Every Day

Filmul în regia lui Michael Sucsy e bazat pe romanul “Every Day” scris de David Levithan. În film aflăm povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate deosebită ce ocupă un alt trup în fiecare zi. Ea simte că între ea si A se stabilește o legătură incredibil de puternică. Oare povestea lor de dragoste va reuși să dăinuiască, trecând peste toate piedicile?

Runaway Romance

Acest film a fost regizat de Brian Herzlinger, dezvăluind povestea unei vedete de televiziune care părăsește Hollywood-ul. Ea ajunge în comunitatea Amish unde va trebui să decidă dacă se va întoarce sau va rămâne în lumea nou descoperită, potrivit a1.ro.

Forever My Girl

Filmul în regia lui Bethany Ashton Wolf urmărește povestea unui muzician. Cântărețul de muzică country se întoarce acasă după 10 ani la iubita sa din tinerețe. El o părăsise în fața altarului și a plecat în lume, urmându-și visul. Liam nu a uitat-o niciodată pe Josie. Oare va reuși să o recucerească?

 

The Shape of Water

Filmul în regia lui Guillermo del Torro este o capodoperă. Filmul dezvăluie povestea de dragoste născută în laborator între Elisa și o creatură deosebită. Din distribuție fac parte Doug Jones, Michael Stuhlbargand, Richard Jenkins, și Michael Shannon.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: