Doliu în fotbalul românesc. A murit o mare legendă de la Steaua

Corina Oprea 08.05.2023, 13:43

Este doliu în lumea sportului românesc, după ce unul dintre cei mai cunoscuți portari de fotbal s-a stins din viață. A suferit mult și a purtat o luptă grea cu problemele de sănătate, iar, în final, organismul lui nu a mai rezistat durerilor și chinului. O țară întreagă îl plânge pe marele sportiv.

A murit un mare portar al Stelei

România este îndoliată, după ce a aflat de moartea unei legende. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți portari ai CSA Steaua București, care a plecat din această lume la venerabila vârstă de 80 de ani. Este vorba despre Carol Haidu, fostul portar al Stelei, care a avut parte de un final de viață dureros.

Deși fotbalistul a murit săptămâna trecută, vestea abia acum s-a aflat. Echipele pentru care a profesat, Luceafărul Brașov, Steagul Roșu Brașov și CSA Steaua  l-au uitat complet și nu au transmis niciun mesaj referitor la dispariția regretatului sportiv.

Acesta s-a retras din sport la doar 32 de ani, din cauza unei tragedii care i-a distrus cariera. Acesta a mai fost apoi antrenor și prin mâna lui au trecut nume mari ale momentului precum Cosmin Olaroiu. Cu toate acestea, nimeni nu și-a mai amintit acum de el.

Drama din viața lui Carol Haidu

Carol Haidu nu a avut deloc o viață ușoară. La doar 32 de ani s-a accidentat atât de rău, încât a fost nevoit să renunțe la cariera sa în fotbal. A mai încercat să performeze ca antrenor, dar lucrurile nu au funcționat.

Pe când avea 73 de ani, fostul portar de la CSA Steaua București a fost călcat de tramvai. A căzut pe șine și nu a mai apucat să tragă piciorul, moment în care și-a pierdut degetele.

„Mă duceam la medic și când am coborât din tramvai am alunecat pe refugiu si mi-a ajuns piciorul sub tramvai până la genunchi. Vatmanul a pornit și nu am reușit să-l trag pe tot și mi-a retezat degetele.”, povestea regretatul fotbalist.

Ultimii ani din viață au fost grei mai ales din cauza situației sale financiare. Acesta se descurca foarte greu și nu avea bani nici să își achite cheltuielile cu pastilele. Uneori, oamenii îl vedeau în haine ponosite pe stradă și îl ajutau cu bani și mâncare.

Urmăriți Impact.ro și pe