5 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Gestul făcut de băieţii regretatei artiste la parastas

Cătălina Burghelea 12.03.2022, 18:30

Artista de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, la vârsta de 64 de ani. Vestea morții sale a șocat o țară întreagă, deoarece nimeni nu se aștepta să plece fulgerător dintre noi. La 14 martie 2017, vedeta a murit pe un pat de spital, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu ciroză și Hepatita C. Starea de sănătate i s-a degradat rapid, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Ileana Ciuculete a murit la data de 14 martie 2017

La un an și opt luni distanță, partenerul de viață al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a plecat la ceruri, ca să-i fie alături scumpei sale iubite. Bărbatul s-a dus după Zânica lui (așa cum o alinta pe Ileana Ciuculete), la vârsta de 60 de ani. Soțul solistei a pierit într-un accident de mașină în Spania, într-o localitate de lângă Valencia, unde acesta se mutase după moartea cântăreței de muzică populară.

Ce a decis să facă familia vedetei în amintirea artistei

Peste două zile se împlinesc cinci ani de când Ileana Ciuculete a plecat dintre noi. Familia regretatei vedete i-a făcut parastas la mormânt și a împărțit pachețele cu mâncare pentru pomenirea sa, așa cum cere tradiția creștină. Băieții ei, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu, dar și mama cântăreței au venit de la Craiova la Cimitirul Străulești, de lângă București, unde își doarme somnul de veci Ileana Ciuculete.

Deși abia pe 14 martie se împlinesc cinci ani de la decesul artistei, rudele sale i-au făcut parastas mai devreme, adică pe 6 martie. Băieții și fratele artistei au împărțit pachete cu mâncare de dulce în amintirea vedetei.

Parastas la Cimitirul Străulești, unde își doarme cântăreața somnul de veci

La pomana de la bisericuța Cimitirului Străulești, unde este înmormântată Ileana Ciuculete, au fost prezente cele mai apropiate persoane de familia Ileana și Cornel Galeș: nașa Doina Belu, cântărețul Gore Belanschi, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu etc. Rudele solistei au avut pachete cu mâncare pe care le-au împărțit la cimitir. Băieții cântăreței au vrut ca mormântul mamei lor să fie plin cu flori.

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, Mugurel Sfetcu, a hotărât să facă mai devreme parastasul de cinci ani pentru mama sa dintr-un motiv. Nu a vrut să prindă Postul Paștelui, ci a preferat să dea de pomană mâncare „de dulce”.

scandal intre copii ilenei ciuculete si cornel gales

Cornel Galeș este înmormântat lânga scumpa lui soție

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș sunt acum împreună și în ceruri. Mulți dintre cunoscuții lor spun că artista de muzică populară nu a putut sta fără el, de aici și decesul fulgerător al acestuia. Unii cred că nimic nu a fost întâmplător, iar drama familiei Ciuculete-Galeș ar fi fost efectul unui blestem.

Toți fanii vedetei știau că Ileana Ciuculete s-a despărțit de primul soț, căruia i-a dăruit doi copii, și că nu a avut o relație bună cu băieții ei, aceștia acuzând-o că i-a abandonat. Din partea lui Cornel Galeș, energiile negative ar fi fost asemănătoare. Bărbatul mai fusese căsătorit, dar și-a abandonat nevasta și copilul fără explicație.

„Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi”, a declarat fosta soție a lui Galeș, Nela Pintoiu, pentru Click!.

Și-a prevestit moartea

După moartea scumpei sale soții, Cornel Galeș a ales să plece din România, însă, nu a uitat de mormântul Ilenei Ciuculete. L-a transformat într-un mic altar. A vrut chiar să planteze un brad. La un moment dat, acesta i-ar fi dezvăluit nașei Doina Belu că nu s-a prins niciun copac, fiind un semn rău. Prevestea cumva că Zânica lui îl așteaptă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...