4 site-uri din România unde poți verifica întreaga activitate a unei firme

Daria Petrescu 11.04.2021, 09:54
4 site-uri din România unde poți verifica întreaga activitate a unei firme

În ultimii ani, tehnologia a avansat într-un ritm alert, iar oamenii au acces la mai tot ce îi interesează. Astfel că, de cele mai multe ori, cu o simplă găutare pe Google, puteți afla orice, pentru a vă rezolva o problem sau pur și simplu din curiozitate. Pentru cei care nu știu încă, există site-uri unde poți verifica activitatea unei firme din România. Fie că e vorba de datorii sau profit, pe pagina respective veți avea acces la cele mai ascunse informații. Iată mai jos, 4 site-uri din România unde poți verifica întreaga activitate a unei firme.

4 site-uri din România unde poți verifica activitatea firmelor

Topchecks este o aplicatie online de verificare si monitorizare. Aici beneficiaţi şi de verificarea firmelor din România gratuit şi nelimitat.

De asemenea,  vă notifică atunci când apar incidente noi în activitatea acestora. De aceea aplicaţia Topchecks poate fi accesată din orice locaţie cu ajutorul unui dispozitiv conectat la net”, precizează site-ul Topchecks

„Cunoaştem importanţa informaţiilor actualizate, de aceea, pentru fiecare verificare a firmelor partenere, aplicaţia Topchecks preia în timp real date de la principalele instituţii de stat”, este anunțul postat pe site-ul initial.

ListaFirme, la îndemâna oricui

Site-ul ListaFirme este primul catalog complet de firme active din România şi a fost realizat de compania Borg Design și este în prezent menținut de Lista Firmelor Active.

Echipa ListaFirme s-a adaptat continuu cerinţelor utilizatorilor. Are o experiență de peste 19 ani și reușește să construiască cel mai cuprinzător şi interactiv catalog de firme româneşti. Aici găsești firme cu vechime de peste 21 de ani.

De asemenea, pe site găsești date de contact verificate/completate telefonic de către departamentul de CallCenter şi cel mai mare grad de completare si acurateţe al datelor.

Un alt site care te ajută să urmărești activitatea unei firme este infoquick.ro. Aici găsit rapoarte financiare, companii și profitul acestora din ultimii ani.

„În vremuri de incertitudine economica, accesul la informații actualizate privind comportamentul de plata al partenerilor te poate ajuta să iei masuri adecvate în relațiile comerciale cu acestia, dezvoltand o afacere profitabilă.

Asigura-te că nu lucrezi cu companii care au risc crescut de insolvabilitate pentru a evita eventuale dezechilibre financiare”, este prezentarea care se găsește pe site-ul menționat mai sus.

Oficiul Național al Registrului Comerțului te poate îndruma către informația dorită

Oficiul Național al Registrului Comerțului este un alt site care te poate ajuta să urmărești mai bine activitatea unei firme în ultimii ani. Tot ce trebuie să faci, este să te loghezi pe site-ul respective și să urmărești toți pașii pentru a afla cee ace vă interesează. Pentru a afla mai multe, poți accesa site0ul onrc.ro.

„Primele evidențe ale comercianților (profesioniştilor de azi) datează din evul mediu, când informațiile despre comercianți și meseriași erau ținute de bresle.

După unirea Principatelor Române, odată cu punerea bazelor statului român modern, se acordă o importanță din ce în ce mai mare ținerii în evidență a structurii și a activității firmelor”, este prezentarea făcută pe site-ul menționat mai sus.

În anul 1884 este promulgată „Legea înscrierii firmelor”, care organizează în sens modern evidenţa firmelor comerciale, şi este adoptat „Regulamentul pentru forma şi modul ţinerei registrelor firmelor”, se mai arată pe site-ul respectiv.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe