2022 se anunță excepțional pentru aceste 5 zodii: bani, faimă, carieră și multă iubire

Cătălina Burghelea 19.01.2022, 14:16
2022 se anunță excepțional pentru aceste 5 zodii: bani, faimă, carieră și multă iubire

Fiecare an aduce vești bune și proaste. În 2022, anumite zodii vor prospera pe toate planurile, mai ales profesional, în comparație cu celelalte semne ale horoscopului, care nu vor fi la fel de norocoase, potrivit astrologilor. Află în acest articol dacă ești unul dintre nativii fericiți ai acestui an plin de provocări.

Ce zodii vor experimenta un an 2022 plin de întorsături

Fie la serviciu, în dragoste sau în relațiile de prietenie, 2022 va marca apogeul succesului, pentru anumite semne ale zodiacului. Potrivit astrologilor, anul acesta se anunță rodnic și prezice oportunități sentimentale frumoase, dar și câștiguri financiare considerabile pentru cinci zodii. Acești nativi mizează pe abilitățile lor și nu vor regreta! Se întrevăd ocazii financiare substanțiale și viață prosperă. Iată care sunt acești nativi norocoși. Toată lumea va dori să fie în locul celor cinci zodii.

Pești

Acest hipersensibil al zodiacului va avea un an plin de întorsături, dar va ști să facă față schimbărilor cu brio. Este mânat de o hotărâre extraordinară de a înfrunta obstacolele care îi stau în drumul spre succes. Va fi propulsat în carieră, datorită puterii sale de convingere și calităților de antreprenor.

Primele șase luni ale anului îi vor oferi oportunități interesante de a evolua în carieră. Se va baza pe abilitățile sale, pentru a ajunge acolo unde își dorește de atâta timp.

O întâlnire cu un semn de Pământ competent va fi deosebit de promițătoare pentru cariera sa și va avea ca rezultat o alianță bună. Dragostea va fi și ea prezentă în 2022. Nativul timid va fi mai încrezător să avanseze în relație.

Taur

Acest semn pragmatic de Pământ nu va pierde teren în cursul anului 2022, ci își va vedea dorințele concretizându-se pe toate fronturile. În carieră, va face tot posibilul să obținută o funcție mai bună și să fie mai bine plătit. Vestea bună este că eforturile sale vor fi răsplătite. Nimic nu-l sperie pe curajosul zodiacului, care știe că trebuie să lupte pentru succesul său.

În dragoste, anul 2022 i-a rezervat nativului Taur întâlnirea care îi va schimba viziunea despre iubire. Trebuie spus că acest semn de Pământ a avut un an 2021 plin de dezamăgiri care l-au distrus, chiar și la nivel profesional, dar și financiar. Dar anul 2022 este perfect pentru o poveste de dragoste ca-n povești, care îmbină fidelitatea și senzualitatea. Acest epicurian al zodiacului va vedea schimbări în viața lui într-un mod progresiv și metodic.

Horoscop vineri, 7 ianuarie

Balanță

Cunoscute pentru echilibrul lor, dar mai ales pentru ezitarea lor legendară în luarea deciziilor, Balanțele vor avea în 2022 oportunități de care vor trebui să profite din mers, mai ales la nivel profesional. Munca lor solicitantă va fi recunoscută, în sfârșit, și vor culege roadele după un an greu. Vor avea astfel șansa de a asista la progrese și la o ascensiune profesională fără precedent.

Acest semn de Aer, care este prin natura sa chinuit de îndoieli necontenite, va fi mai încrezător și mai independent. Cuceritor, nativul Balanță își va folosi farmecul legendar pentru a atrage spre el sufletul pereche. Sunt șanse ca un flirt să se transforme într-o poveste grozavă de iubire în a doua jumătate a anului.

Leu

Leul își va vedea orizonturile profesionale lărgite în 2022. Pe plan profesional, nu se pune problema ca vitejii horoscopului să renunțe. Leii vor primi o propunere neașteptată, menită să-i schimbe viața radical. Perioada de la mijlocul lunii august până la începutul lunii septembrie va fi bună și fructuoasă, deoarece, pe plan financiar, munca Leului va fi răsplătită sub forma unei sume de bani pe care o va folosi cu înțelepciune. Pe plan amoros, pasiunea va fi acolo, iar compatibilitatea cu persoana iubită îl determină pe nativul Leu să ofere momente prețioase, de neuitat.

Fecioară

Nativii Fecioarei vor începe anul 2022 cum nu se poate mai bine! Vor avea mari oportunități de a-și realiza proiectele. Secretul lor constă în perseverența și intransigența lor care dau roade. Nu există ca acest semn de Pământ să cedeze, iar îndrăzneala de care dau dovadă va fi plină de satisfacții. Astfel, situația financiară a Fecioarei va fi mai bună și nu va fi nevoită să-și numere banii în acest an prosper.

Pe partea amoroasă, Fecioarele vor fi mai îndrăznețe și nu vor ezita să preia controlul, pentru un an idilic alături de persoana iubită. Un lucru este sigur, dragostea îi va însenina viața acestui nativ!

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...