14.000 de lei pe lună la acest loc de muncă. Nu trebuie studii sau experiență, te califici aici

Badea Violeta 29.05.2022, 09:11
14.000 de lei pe lună la acest loc de muncă. Nu trebuie studii sau experiență, te califici aici

Vești extraordinare pentru românii care sunt în căutarea unui loc de muncă sau vor să și-l schimbe pe cel actual. În acest domeniu au șansă să câștige nu mai puțin de 14.000 de lei pe lună. Angajatorii spun că nu doresc neapărat persoane calificate sau cu experiență. Iată despre ce loc de muncă este vorba!

Domeniul în care poți câștiga 14.000 de lei pe lună

Surprinzător sau nu, în acest domeniu se poate câștiga 14.000 de lei pe lună. Sumele ofertante pot fi obținute doar dacă lucrezi aici. Acesta este un moment potrivit să te angajezi sau să-ți schimbi locul de muncă actual.

Pandemia de coronavirus, dar și conflictul izbucnit în Ucraina au lovit puternic economia. Prețurile au explodat, așa că omenii se plâng că nu se mai descurcă cu banii. Totuși, sunt și domenii în care se câștigă foarte bine.

Și unde mai pui că angajatorii nici nu cer experiență sau calificare. Așadar, nu ar trebui să eziți și să încerci să te angajezi în agricultură. Tractoriștii pot câștiga până la 14.000 de lei pe lună, potrivit celor de la Europa Liberă. Cu toate astea, fermierii se plâng că românii nu se înghesuie să se angajeze pe acest post.

„Cel mai mic salariu este de 4.000 de lei, pentru angajaţii care lucrează pe utilaje mai puţin costisitoare. Sunt câţiva angajaţi care într-adevăr ajung la 12.000 – 14.000 de lei”, a declarat Dimitrie Muscă,  administratorul fermelor Combinatului Agroindustrial Curtici, conform sursei de mai sus.

Tractoristii pot castiga pana la 14.000 de lei pe luna
Tractoristii pot castiga pana la 14.000 de lei pe luna

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a te angaja ca tractorist

Acum că am aflat ce sume se pot câștiga în acest domeniu, să intrăm în detalii despre condițiile de angajare. Fermierii anunță că nu cer experiență sau calificare.

Pe cei tineri îi califică la locul de muncă pentru a deveni tractorişti, însă din păcate, de cele mai multe ori, aceştia aleg să plece în străinătate după doar două sau trei luni.

„Noi le facem şi ucenicia uneori. După această perioadă foarte mulţi pleacă. Deseori, oamenii aleg să plece în străinătate”, a spus fermierul Cristian Stoica.

Românii pot câștiga bani mulți și din construcții

Sume impresionante de bani se câștigă și în domeniul construcțiilor. Potrivit celor de la Ziarul Financiar, românii pot încasa sume cuprinse între 4.000 şi 7.000 de lei net pe lună.

„Cei mai căutaţi angajaţi din domeniu sunt muncitorii calificaţi şi necalificaţi. Pentru a-i atrage, angajatorii nu doar că le pun la dispoziţie diverse facilităţi şi beneficii, ci sunt dispuşi să le ofere şi salarii mari doar pentru a bate palma pentru o perioadă mai lungă de timp.

În funcţie de caz şi de amploarea proiectelor, precum şi de experienţă, în construcţii se pot câştiga salarii şi de două-trei ori mai mari decât media naţională pentru anumite poziţii. Spre exemplu, un sudor câştigă în medie 4.000 de lei net, dar, în anumite cazuri, aceşti specialişti pot câştiga şi 2.000 de euro lunar“, spune Raluca Dumitra, Head of Marketing la eJobs România, potrivit sursei menționate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...